Εκ νέου αναβολή του «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» ζητά ο Στασινός

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκ νέου αναβολή του «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» ζητά ο Στασινός

Eπιστολή προς τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη απέστειλε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Στασινός, με αφορμή τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ».

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ ζήτα εκ νέου αναβολή του προγράμματος και παράλληλα άνοιγμα της πλατφόρμας σε δοκιμαστική λειτουργία.

«Τα προβλήματα με το πληροφοριακό σύστημα του νέου «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» συνεχίζονται και σήμερα. Ζητώ από τον Υπουργό ΠΕΝ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα αποδέχθηκε την πρόταση μας για αναβολή, μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με την υπάρχουσα κατάσταση, να εξετάσει και σήμερα τις προτάσεις που του κάνουμε: εκ νέου αναβολή και δοκιμαστική περίοδος. Είναι η μόνη λύση που θα αποκαταστήσει το αίσθημα αδικίας που ήδη υπάρχει και τον εκνευρισμό που επικρατεί. Παράλληλα καλώ το Υπουργείο να υιοθετήσει και τις άλλες προτάσεις μας και δηλώνω ότι είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου να συνδράμουμε για ο,τιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να προχωρήσει η ουσιαστική εφαρμογή του προγράμματος εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ με όρους διαφάνειας, αποτελεσματικότητας και αισθήματος δικαίου, για την επίτευξη των ενεργειακών στόχων της χώρας» δήλωσε σχετικά ο κ. Στασινός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider