Πέντε νέες υπηρεσίες από την Support

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέντε νέες υπηρεσίες από την Support

Πέντε νέες υπηρεσίες είναι έτοιμος να προσφέρει στους πελάτες του ο όμιλος Support, όπως αποκάλυψε η διοίκηση του ομίλου στη διάρκεια εκδήλωσης με τους συνεργάτες της πριν από λίγες ημέρες.

Στην εν λόγω συνάντηση, τα μέλη της διοίκησης του ομίλου παρουσίασαν τα σχέδιά τους για την ανάπτυξη της Support και την μετεξέλιξή της σε ένα ισχυρό και «νευρικό» σύστημα εταιρειών.

Συγκεκριμένα, η Support θα προσφέρει πλέον:

-Υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών: Στο κατάστημα κάθε συνεργάτη του ομίλου οι πελάτες θα μπορούν να εξοφλήσουν όλους τους λογαριασμούς (οικιακούς και δημοσίου), καθώς και να πραγματοποιήσουν πλήθος άλλων συναλλαγών και καινοτόμων υπηρεσιών, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.

-Υπηρεσίες Western Union: Οι πελάτες της Suppor θα έχουν τη δυναότητα μεταφοράς χρημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της παγκοσμίως γνωστής εταιρείας Western Union.

-Υπηρεσίες ενέργειας: Ο όμιλος Support έχει κάνει συμφωνίες με σημαντικές εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας, μέσω των οποίων θα παρέχονται υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, από την 1η Φεβρουαρίου 2018.

-Υπηρεσίες POS: Ο όμιλος απαλλάσσει τους συνεργάτες του από τη χρέωση των συναλλαγών που αφορούν τις εταιρείες του, μέσω POS. Το εν λόγω κόστος είναι αρκετά υψηλό για τους συνεργάτες της, οπότε η Support θέλοντας να επιβραβεύσει την μεταξύ τους συνεργασία, επιβαρύνεται η ίδια με το κόστος.

πηρεσίες Safe Card: Μέσω των προγραμμάτων SAFE SILVER και SAFE GOLD η Support επιβραβεύει τους πελάτες της, δίνοντάς τους δωρεάν παροχές πρωτοβάθμιας υγείας αξίας.

Ο σχεδιασμός της Support είναι να καταστεί πλέον, με βραχίονες την QBrokers και την Nequs, ένας όμιλος παροχής υπηρεσιών, με δραστηριοποίηση πέραν των παραδοσιακών ασφαλιστικών κλάδων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider