Τα Starbucks κερνάνε καφέ στις 25 Οκτωβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Starbucks κερνάνε καφέ στις 25 Οκτωβρίου

Έναν καφέ της επιλογής μας κερνάνε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου τα Starbucks με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ένας καφές της επιλογής σας από Espresso, Americano ή Cappuccino, αποτέλεσμα πάθους και δέσμευσης των Starbucks baristas για τον τέλειο καφέ, θα περιμένει τους καταναλωτές στα καταστήματα των Starbucks όλη την ημέρα, ως «μικρό δείγμα της αγάπης για την προτίμηση των καταναλωτών τα τελευταία 15 χρόνια».

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρει η εταιρεία, θα γιορτάσει «το πάθος της για τον καφέ, την αφοσίωσή της για την παρασκευή του τελειότερου ροφήματος, αλλά και τη δέσμευση της για ακόμη περισσότερα χρόνια εξειδίκευσης και προσφοράς εξαιρετικής ποιότητας καφέ στους φανατικούς του καφέ σε όλη την Ελλάδα».

Ωστόσο, τα Starbucks μας προσκαλούν να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας στην Ελλάδα και στις 24 Οκτωβρίου, μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με μικρές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη μας όλα αυτά τα χρόνια. Στις 17:00, το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό…σβήσιμο των κεριών. Happy Birthday Starbucks!

Την ίδια ημέρα τα Starbucks θα γιορτάζουν την τρυφερή σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, που ουσιαστικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους στην Ελλάδα και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση μέχρι και σήμερα- με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα της ημέρας (24ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.