Frachise Awards 2016: Βραβεύτηκαν οι «πρώτοι» του franchise

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Frachise Awards 2016: Βραβεύτηκαν οι «πρώτοι» του franchise

Οι 22 αλυσίδες franchise που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές τους πρωτοβουλίες βραβεύθηκαν στην 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie Bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Το παρών έδωσαν επιχειρηματίες από το χώρο του franchising έδωσε το παρόν ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNINGAE.

Ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και διοργανωτής της διεθνούς έκθεσης franchising στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ανέφερε ότι «χαίρομαι για το μεράκι που δείχνετε και που αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία το μέλλον αφήνοντας πίσω τις κινδυνολογίες. Δεν θα μιλήσω για τις 250.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν από όλους τους κλάδους τα τελευταία χρόνια ενώ αντιθέτως ο κλάδος του franchising αντέχει. Γνωρίζουμε ότι τη λύση θα τη βρούμε μόνοι μας και αυτή είναι μπροστά μας. Ο υποψήφιος franchisee θέλει να έχει τη σιγουριά του να είναι κάτω από μια προστατευτική ομπρέλα marketing. Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο από την έκθεση franchise άνοιξαν πάνω από 600 νέα καταστήματα».

Ο κ. Μανεσιώτης, αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά ανέφερε ότι «ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι κυβερνώντες θα συνειδητοποιήσουν ότι η ανάπτυξη έρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και ότι το δημόσιο μπορεί βέβαια να συνδράμει και να λειτουργήσει επικουρικά».

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2015 ήταν οι αλυσίδες COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), NOBACCO (BEST USE OF TECHNOLOGY), CHILLBOX (BEST PRODUCT QUALITY), PALMIE BISTRO (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), GOODY’S (SOCIAL RESPONSIBILITY), COFFEE BRANDS (BE SPOKEN FRANCHISOR),CRISLIA (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), COFFEE LAB (MOST PROMISING FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BEST CONCEPT RE-DESIGN), O-MORFIA (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT ), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), DUST & CREAM (BEST URBAN FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), IQ PARFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT), ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΜΑΣΟΥΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), SOLO (BEST FRANCHISE MANAGER), ΒΕΝΕΤΗΣ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), ΚΕΜ Α.Ε (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ), BEST FRANCHISE LEADER αναδείχθηκε ο κ. ΒΛΑΣΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ και WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR αναδείχθηκε η κ. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος του TODAY GROUP.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISEBUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISEBUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που προσδίδει σε όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα εντασσόμενοι σε ένα ισχυρό σύστημα franchise με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, αποδεικνύουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το franchising στην ελληνική οικονομία, καθώς προσφέρει το ιδανικό πλαίσιο για ταχεία και στιβαρή ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider