Διεθνής διάκριση για ελληνικό βιολογικό χυμό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διεθνής διάκριση για ελληνικό βιολογικό χυμό

Ακόμη μια διεθνή πρωτιά πέτυχε ένα ελληνικό προϊόν το οποίο προέρχεται από οικογενειακή επιχείρηση και παράγεται από ελληνικές πρώτες ύλες. Σε έναν από τους σπουδαιότερους και πιο έγκυρους διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, τα Great Taste Awards, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο» της Οικογένειας Χριστοδούλου, διακρίθηκε μεταξύ 12.366 προϊόντων κερδίζοντας δύο αστέρια. Μάλιστα, τα δύο αστέρια ήταν και η ανώτερη διάκριση που δόθηκε στο φετινό διαγωνισμό σε αυτή την κατηγορία προϊόντων παγκοσμίως.

Ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο» ανήκει στη σειρά βιταμινούχων χυμών της Οικογένειας Χριστοδούλου, εμπλουτισμένων με την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών ώστε να υποστηρίζουν ένα ξεχωριστό ισχυρισμό υγείας, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν ύστερα από τυφλή γευστική δοκιμή από περισσότερους από 500 κριτές, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν κριτικοί τροφίμων, διακεκριμένοι σεφ, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων παραγωγοί, συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής και πλήθος δημοσιογράφων γαστρονομίας. Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους καθώς οι κριτές γεύονται, συσκέπτονται και δοκιμάζουν ξανά για να αποφασίσουν ποια προϊόντα είναι άξια για διάκριση.

Οι βιολογικοί χυμοί Οικογένεια Χριστοδούλου προέρχονται από τους καρπούς οπωροφόρων, που έχουν ωριμάσει χωρίς τη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων ενώ δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές ή γλουτένη.

Στον ίδιο διαγωνισμό, βραβεύτηκε με ένα αστέρι και ένα ακόμη προϊόν της εταιρείας το «Ακτινίδιο & Πράσινο μήλο Plus».

Η εταιρεία έχει ιδρύθηκε το 1955 δημιουργώντας μια μονάδα τυποποίησης φρέσκων φρούτων στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου ενώ το 2004 απέκτησε μια νέα εκσυγχρονισμένη μονάδα επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Παράγει φυσικούς βιολογικούς χυμούς προωθώντας την ελληνική πρώτη ύλη και τον υγιεινή διατροφή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider