Στους αυτόματους πωλητές και το «θες Ξυνόγαλα»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στους αυτόματους πωλητές και το «θες Ξυνόγαλα»

Το «θες Ξυνόγαλα» είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που από την Πέμπτη 25 Μαΐου βρίσκεται στους αυτόματους πωλητές, αλλά και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης των προϊόντων του ΘΕΣγάλα.

Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα του συνεταιρισμού και φέρει όλες τις πιστοποιήσεις ποιότητας ενώ συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων του συνεταιρισμού όπως είναι το φρέσκο γάλα, το τυρί, οι κρέμες και τα γιαούρτια.

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από 100 αγελαδοτρόφους και 50 φάρμες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, στις οποίες παράγονται καθημερινά 120 τόνοι φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύουν το 10% της εγχώριας παραγωγής.

Θεωρείται ο πλέον πρότυπος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του.

Η δράση του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα περιλαμβάνει:

– Τη διάθεση του παραγόμενου προϊόντος των μελών του τόσο μέσω των αυτόματων πωλητών, όσο και σε συνεργασία με την εγχώρια γαλακτοβιομηχανία.
– Τη μείωση του κόστους παραγωγής για τα μέλη του, με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακος.
– Την ανάπτυξη συνεργειών σε όλο το φάσμα του πρωτογενούς τομέα αλλά και της αγοράς.
– Κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσει παράλληλα με την λειτουργία του.

Το γάλα του συνεταιρισμού που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές, παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, μεταφέρεται και παστεριώνεται στις σύγχρονες, ιδιόκτητες, πλήρως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει στα μηχανήματα διάθεσης σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες του ΘΕΣγάλα. Στους αυτόματους πωλητές, διατίθενται επίσης γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης ενώ οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δικά τους μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.