Πετάξτε για Νέα Υόρκη με μόλις 399 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετάξτε για Νέα Υόρκη με μόλις 399 ευρώ

Νέες ειδικές προσφορές για τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν από την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου. Οι ειδικές εκπτώσεις δίνουν την ευκαιρία σε όσους πετούν από την Ελλάδα στο Newark Liberty και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι να απολαύσουν τις υπηρεσίες και τη ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Emirates.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emirates πραγματοποιεί την πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη από τις 12 Μαρτίου 2017, συνδέοντας απευθείας την Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε καθημερινή βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να πετάξουν στη Νέα Υόρκη κατά τις περιόδους από 1 έως 31 Μαΐου και από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017, μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στην Οικονομική Θέση της Emirates από μόλις 399 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να χρησιμοποιούν τα laptop ή τα tablet τους για να δουλεύουν ή να διασκεδάζουν, καθώς η απαγόρευση που αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών σε κάποιες πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ, δεν ισχύει για την πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη.

Για τα ζευγάρια, τους φίλους και τους συνεργάτες που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί στο Ντουμπάι από την 1η Μαΐου έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, η μοναδική προσφορά έχει ξεκινήσει από την 1η Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Δύο εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μαζί από μόλις €429 το άτομο για την Οικονομική και €1929 το άτομο για την Business Θέση. Η παραπάνω προσφορά ισχύει όταν και οι δύο επιβάτες έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης, καθώς και κοινή αναχώρηση και επιστροφή.

Επιπλέον η Emirates πρόσφατα ανακοίνωσε και την έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης Αθήνα-Ντουμπάι, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξημένη επιβατική ζήτηση του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Με στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380, η Emirates συνεχίζει να συναρπάζει τους επιβάτες όλων των θέσεων με τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτές, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice, με περισσότερα από 2.500 κανάλια on demand.

Όπως αναφέρει άλλωστε η εταιρεία στην ανακοίνωση των νέων αυτών προνομιακών τιμών για τους επιβάτες της Αθήνας «λίγο μετά τη διάκριση της Emirates σε κορυφαία αεροπορική εταιρία παγκοσμίως στα Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 του TripAdvisor, οι ειδικές προσφορές που παρουσιάζονται σήμερα δεν αποτελούν παρά την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιβατών. Στόχος της εταιρίας, να παρέχει στους ταξιδιώτες μια αξέχαστη εμπειρία στον αέρα και στο έδαφος, μια εμπειρία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε επιβάτη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider