Ταχύτερη από F1 η νέα Bugatti Chiron

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταχύτερη από F1 η νέα Bugatti Chiron

Παρόλο που η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου θα παρουσιαστεί σε όλο της το μεγαλείο η Bugatti Chiron απέχει μερικές μόνο εβδομάδες οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το πόσα θα πιάνει το γαλλικό supercar έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα!

Σύμφωνα με το τσέχικο περιοδικό ProDriver που ισχυρίζεται πως απέκτησε πρόσβαση σε επίσημα στοιχεία σχετικά με τη διάδοχο της θρυλικής Veyron, η τελική ταχύτητα που θα αναπτύσσει το νέο supercar θα φτάνει τα 467 χιλιόμετρα την ώρα, σε ένα ταχύμετρο που θα φτάνει τα 500 χιλιόμετρα την ώρα, διευκρινίζοντας πως θα μπορεί να πιάσει από 0 έως 100χλμ σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα!

Το διθέσιο όχημα θα είναι 1.500 αλόγων ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ProDriver θα παίρνει ώθηση από W16 8λιτρο κινητήρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο «ό,τι αξίζει κοστίζει». Γι’ αυτό κι όπως ισχυρίζεται το περιοδικό το κόστος του supercar θα ξεκινά από 2 εκατ. ευρώ. Βέβαια το τεράστιο κόστος δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο στις πωλήσεις αφού μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 130 προπαραγγελίες παρόλο που η εταιρεία έχει διευκρινίσει πως θα κατασκευάζει 100 αυτοκίνητα το έτος για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider