Τρία βραβεία για την Turkish Airlines στα Tourism Awards 2017

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρία βραβεία για την Turkish Airlines στα Tourism Awards 2017

Τρία νέα βραβεία απέσπασε η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines στις τελετές βράβευσης των Tourism Awards 2017 & Greek Hospitality Awards 2017.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε στον θεσμό των Tourism Awards 2017, κατακτώντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Νέοι Προορισμοί - Βελτίωση προσβασιμότητας - Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού».

«Η προσθήκη 12 νέων προορισμών το 2016, αλλά και η αύξηση της επιβατικής κίνησης που εισέφεραν αυτές στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα ένα βραβείο για τον οργανισμό. Το ευρύ δίκτυο της εταιρείας, επιτρέπει σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα, να κάνουν χρήση των επιλογών που προσφέρει η Turkish Airlines, μέσω των καθημερινών πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το αναπτυσσόμενο δίκτυο της Turkish Airlines, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 295 προορισμούς σε 120 χώρες του κόσμου, συμβάλλει έτσι ώστε κάθε χρόνο, περισσότεροι ταξιδιώτες να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν από και προς την Ελλάδα» σημειώνεται σε ανακοίνωση της Turkish Airlines.

Η εταιρεία, απέσπασε, επίσης, και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Excellence». Ο παγκόσμιος αερομεταφορέας είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι γενικά ενδιαφέρονται να παραμείνουν στο εργατικό δυναμικό της Turkish Airlines.

Τέλος, η Turkish Airlines, για 3η συνεχή χρονιά των Greek Hospitality Awards 2017, απέσπασε την τιμητική διάκριση «Most Hospitable Airline», η οποία αποδόθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στον Ph.D. Ziya Taskent Turkish Airlines Sales President.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider