Αναλήψεις... τυριών από τα ΑΤΜ του «ΘΕΣγάλα»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αναλήψεις... τυριών από τα ΑΤΜ του «ΘΕΣγάλα»

Τα ATM γάλακτος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα διαθέτουν πλέον και τυροκομικά προϊόντα προσφέροντας την ε υκαιρία στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας να αγοράζουν γαλακτοκομικά προϊόντα από τους εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές.

Έτσι, εκτός από γνωστό σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO, θα υπάρχει διαθέσιμο λευκό τυρί σε συσκευασίες τάπερ 400γρ σε άλμη και 200γρ vacuum και κίτρινο ημίσκληρο τυρί (σε κομμάτι 400γρ αλλά και σε φέτες (200γρ) για τοστ).

Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010, από μια ομάδα αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών και σύντομα εξελίχθηκε στον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

Τα προϊόντα του πωλούνται από αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας τα οποία έχουν εγκατασταθεί σε περιοχές της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης.

O καταναλωτής θα επιλέγει την ποσότητα που επιθυμεί, 1 και 1/2 λίτρο καθώς και τη συσκευασία που επιθυμεί, γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι και πλαστικό μιας χρήσης μπουκάλι. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει δικό του μπουκάλι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τήρησης όλων των όρων υγιεινής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider