O Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση για τηλεοπτική άδεια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση για τηλεοπτική άδεια
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που θα αφορά στις δύο άδειες που ακόμη δεν έχουν δοθεί.

Το «κατώφλι» του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πέρασε, το μεσημέρι της Πέμπτης, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να καταθέσει αίτηση για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ροδόλφος Μορώνης επιβεβαίωσε την είδηση στο Reader.gr, ενώ ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα ανεξάρτητο από το Mega.

Η αίτηση κατατέθηκε από την «Alter Ego ΑΕ» μαζί με την εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, με το ΕΣΡ να συνεδριάζει αύριο προκειμένου να κρίνει την αξιοπιστία της πρότασης και στη συνέχεια να προκηρύξει την άδεια.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να πάρει αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που θα αφορά στις δύο άδειες που ακόμη δεν έχουν δοθεί.

Όπως άλλωστε ανέφερε και ο Νίκος Παππάς, όλο αυτό είναι καθαρά θέμα του ΕΣΡ το οποίο με την εμφάνιση υποψηφίου (στη συγκεκριμένη περίπτωση Βαγγέλη Μαρινάκη) θα κινήσει διαδικασία πλειστηριασμού των δύο αδειών που δεν έχουν διατεθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider