Ζάκυνθος: Κλειστή μέχρι νεωτέρας η παραλία «Ναυάγιο»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζάκυνθος: Κλειστή μέχρι νεωτέρας η παραλία «Ναυάγιο»

Κλειστή μέχρι νεωτέρας παραμένει η παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο μετά την κατολίσθηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης.

Από την κατολίσθηση τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι ενώ μία γυναίκα από την Τσεχία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένο σπόνδυλο.

«Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του φαινομένου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, συντονιστής πυροσβεστικών επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γεωλόγοι θα κρίνουν πότε θα ανοίξει ξανά η φημισμένη παραλία.

Στο σημείο παραμένουν τρεις ομάδες, από την 1η και την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας αλλά και από την Πυροσβεστική της Ζακύνθου και ερευνούν το χώρο με θερμικές κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κάτω από τους βράχους που έπεσαν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος. Ούτε και από τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν τη στιγμή της κατολίσθησης στο Ναυάγιο προκύπτει πως μπορεί κάποιος να έχει παγιδευτεί.

«Η φύση θα κάνει τη δουλειά της, ήδη μεγάλο κομμάτι το έχει απορροφήσει η θάλασσα» τόνισε ο κ. Κυριακόπουλος όταν ρωτήθηκε πως θα απομακρυνθούν τα κομμάτια του βράχου από την παραλία.

«Όσο ζω δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» τόνισε από την πλευρά του, στην ίδια εκπομπή, ο δήμαρχος της Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς. Το νησί έχει κι άλλες πιο ωραίες παραλίες τόνισε όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως το Ναυάγιο δεν είναι προσβάσιμο στους πολίτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider