Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 25χρονου Ν.Μ. στα βράχια του Φιλοπάππου, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν προκύπτει τραύμα από μαχαίρι. Μάλιστα, ο θάνατος του νεαρού φοιτητή προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι κατά την πτώση του, από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Την ίδια ώρα, η 23χρονη φίλη του -υπήκοος Πορτογαλίας- κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είχαν πάει βόλτα και δέχθηκαν επίθεση από τρεις ληστές, ένας εκ των οποίων μαχαίρωσε τον 25χρονο, ενώ στη συνέχεια -μετά από πάλη σώμα με σώμα- τον πέταξαν στα βράχια. Σε κάθε περίπτωση τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής. Στην κατάθεση της η νεαρή κοπέλα δεν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική -είναι σε κατάσταση σοκ- καθώς, όπως είπε στους αξιωματικούς τους ΥΔΕΖΙ, δεν είδε τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, οι δύο από τους τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο Ν.Μ., ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα. Η κοπέλα, όπως υποστήριξε στις Αρχές, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Στη συνέχεια οι δράστες, σύμφωνα με την νεαρή Πορτογαλίδα, τράπηκαν σε φυγή!

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν, από την περιοχή γύρω απ’ του Φιλοπάππου, οκτώ αλλοδαποί (υπήκοοι Αφγανιστάν και Πακιστάν κατά βάση) που επεδείχθησαν στην 23χρονη, αλλά η ίδια δεν αναγνώρισε κανέναν. Όσον αφορά τον άτυχο νεαρό, ήταν φοιτητής στη Γλασκώβη που είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, μαζί με την Πορτογαλίδα φίλη του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider