Εθνική Ασφαλιστική: Ενέργειες για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εθνική Ασφαλιστική: Ενέργειες για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Σειρά μέτρων ανακούφισης των κατοίκων των περιοχών Κινέτας, Ραφήνας, Καλλιτεχνούπολης, Νέου Βουτζά και Μάτι που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές.

Ακόμη τα ασφάλιστρα των συμβολαίων που βρίσκονται σε ισχύ, όλων των κλάδων, που αφορούν κατοίκους των παραπάνω περιοχών ή κατοικίες και επιχειρήσεις με έδρα τις εν λόγω περιοχές και τα οποία πρέπει να καταβληθούν από 23/07/2018 έως 30/09/2018 μπορούν να εξοφληθούν έως 30/11/2018 χωρίς καμία επιβάρυνση ή οποιαδήποτε κύρωση και ασφαλώς με απόλυτη ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.

Η εταιρεία ξεκίνησε την ειδική γραμμής επικοινωνίας 210-9099600 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider