Καμίνης: Εντός λίγων ημερών η λύση στον ΧΥΤΑ Φυλής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμίνης: Εντός λίγων ημερών η λύση στον ΧΥΤΑ Φυλής

Λύση στο πρόβλημα του ρήγματος στον ΧΥΤΑ Φυλής «βλέπει» ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εντός των επόμενων λίγων 24ωρων.

Ο ΧΥΤΑ παραμένει κλειστός επί σχεδόν μία εβδομάδα, λόγω του ρήγματος που εμφανίστηκε στο έδαφος. Έτσι, τα απορριμματοφόρα των 66 δήμων της Αττικής έχουν σταματήσει τις αποκομιδές, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σωροί σκουπιδιών στους δρόμους της πόλης.

«Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων, των επαγγελματιών των επιχειρήσεων και των επισκεπτών της Αθήνας, έτσι ώστε ένα ακόμη πρόβλημα να αντιμετωπιστεί από όλους μαζί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Αθήνα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος.

Σημειώνεται ότι σε σημεία μεγάλου υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως τα νοσοκομεία και οι κλινικές, καθώς και σε περιοχές μεγάλης τουριστικής σημασίας, η αποκομιδή από τον δήμο Αθηναίων γίνεται κανονικά με αποτέλεσμα να διατηρούνται καθαρά.

«Παρά τα αισθητά μειωμένα δρομολόγια, λόγω του επιχειρησιακού ανασχεδιασμού στον οποίο εκτάκτως προχωρήσαμε, οι περισσότερες γειτονιές του δήμου -πλην λίγων εξαιρέσεων- κρατιούνται ακόμη σε αξιοπρεπή επίπεδα καθαριότητας» έσπευσε να προσθέσει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider