Οι εθελοντικοί οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Σύνταγμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι εθελοντικοί οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Σύνταγμα

Tην πανελλήνια γιορτή για τον εθελοντισμό διοργανώνουν το Σάββατο για 15η συνεχή χρονιά, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους. Με μήνυμα «Εθελοντισμός: το + που λείπει!», οι οργανώσεις κι οι εθελοντές θα πραγματοποιήσουν στην πλατεία Συντάγματος, από τις 10 π.μ μέχρι τις 7 μ.μ, ανοιχτή γιορτή για τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

«Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από την ανοιχτή έκθεση, το έργο των εθελοντικών οργανισμών και να μιλήσουν με τους εθελοντές σε μια ιδανική ευκαιρία για να μάθουν για τον εθελοντισμό στην πράξη», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Τη γιορτή στηρίζουν με συναυλία οι καλλιτέχνες NISIGMA, Κώστας Παρίσης, Ερωφίλη και Δημήτρης Υφαντής, ενώ παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια και παραστατικά δρώμενα θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια την πλατεία Συντάγματος. Καταλήγοντας οι διοργανωτές επισημαίνουν «Μένουμε εθελοντές! Κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο!».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider