Πέθανε η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου, Πόπη Καραγιαννίδου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέθανε η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου, Πόπη Καραγιαννίδου

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου, Πόπη Καραγιαννίδου.

Η Πόπη Καραγιαννίδου πολιτικά δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο και αργότερα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στέλεχος του δήμου Θέρμης (προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας) και στενή συνεργάτης του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, με παράλληλη δράση στον χώρο των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Η Πόπη Καραγιαννίδου με τον κ. Φάμελλο απέκτησε έναν γιο, ηλικίας 17 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 11 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια της ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο θάνατο της Πόπης Καραγιαννίδου εξέφρασε με μήνυμα του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον σύζυγο, τον γιο τους και στους οικείους τους.

Παράκληση της οικογένειας του Σωκράτη Φάμελλου είναι αντί στεφάνου στη μνήμη της Πόπης Καραγιαννίδου τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ».

  • Τράπεζα Alpha με IBAN : GR 240140477-002002004018/
  • Τράπεζα Εθνική με IBAN: GR 1401102110000021148008937
  • Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR 7201722330005233088997088

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Θέρμης αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider