Τζόκερ: Στα «άδυτα» της κλήρωσης - Όλη η διαδικασία (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζόκερ: Στα «άδυτα» της κλήρωσης - Όλη η διαδικασία (vid)

Τη μακρά και σχολαστική διαδικασία ελέγχου που ακολουθείται πριν την κλήρωση του Τζόκερ, αποτύπωσε το insider.gr, που βρέθηκε στα «άδυτα» της προετοιμασίας και αποκαλύπτει όλες τις κινήσεις που γίνονται πριν οι αριθμοί εμφανιστούν στην κληρωτίδα.

Η διαδικασία διασφαλίζει το αδιάβλητο και την αντικειμενικότητα των κληρώσεων του Τζόκερ που βλέπουμε ζωντανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Ο έλεγχος των σφαιριδίων γίνεται με σχολαστικό τρόπο κάθε φορά, ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η εγκυρότητα του παιχνιδιού.

Τα σφαιρίδια με τους αριθμούς φυλάσσονται σε βαλίτσες, στις οποίες έχουν πρόσβαση έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό και τα μέλη της Επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο χώρος παρακολουθείται συνεχώς από κάμερες ασφαλείας και ανοίγει μόνο πριν από την κλήρωση.

Τα σφαιρίδια ζυγίζονται κάθε φορά προσεκτικά ένα – ένα σε ζυγαριά ακριβείας παρουσία πάντα της Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων.

Η Επιτροπή ορίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με στόχο να διασφαλίζει ότι κάθε κλήρωση θα είναι απολύτως αξιόπιστη.

Μόλις οι συμμετοχές στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ κλείσουν, στις 21:30 το βράδυ, μισή ώρα πριν αρχίσει η κλήρωση, το ηλεκτρονικό αρχείο ασφαλίζεται με κλειδάριθμο.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ασφάλισης του ηλεκτρονικού αρχείου, δίνεται από την Επιτροπή το πράσινο φως για να αρχίσει η κλήρωση, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider