Βελτιώνεται η υγεία της δικηγόρου που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βελτιώνεται η υγεία της δικηγόρου που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Παραμένει σταθερή η κατάσταση της υγείας της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, εάν συνεχίσει να εμφανίζει βελτίωση, να βγει αύριο, Παρασκευή από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Η κατάσταση της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, παραμένει σταθερή. Εάν αύριο εκτιμηθεί η ίδια κατάσταση, αναμένεται να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» αναφέρεται στο ιατρικό δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αναστασία Τσουκαλά, δέχθηκε στο γόνατο φωτοβολίδα ναυτικού τύπου που εκτοξεύθηκε από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, μετά την πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματατος κατά των, αγνώστων, υπαιτίων για τον τραυματισμό της δικηγόρου. Η δίωξη αφορά το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που τιμωρείται με κάθειρξη 5 έως 10 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider