Συνεχίζεται η αναζήτηση για 2 αγνοούμενους στη Μάνδρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται η αναζήτηση για 2 αγνοούμενους στη Μάνδρα

Για 2 αγνοούμενους από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική ψάχνουν στις λάσπες τα σωστικά συνεργεία, ενώ χθες Κυριακή εντοπίστηκε μια ακόμα σορός στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέβει στους 20.

Για τη φιλοξενία όσων έμειναν χωρίς σπίτι έχει διατεθεί κρουαζιερόπλοιο.

Χθες Κυριακή η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη έκανε έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να αποκατασταθεί όσο γίνεται περισσότερο η καθημερινότητα.

Η δήμαρχος απηύθυνε έκκληση για πρωτοβουλίες και ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να λειτουργήσει ξανά «η πόλη -φάντασμα», όπως χαρακτήρισε τη Μάνδρα.

«Δεν ακούγεται ήχος ζωής, οι άνθρωποι έχουν φύγει, ούτε σκύλος δεν γαβγίζει πλέον στη Μάνδρα» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι στην περιοχή διαπιστώνονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στην ύδρευση καθώς και στις γραμμές του ΟΤΕ.

«Χρειαζόμαστε άμεσα: Ιατρούς για εξέταση περιστατικών, ΕΦΚΑ για τα βιβλιάρια, τράπεζες για τις πιστωτικές κάρτες και τα βιβλιάρια ταμιευτηρίου, αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από το πλιάτσικο και να συγκεντρώσουν στοιχεία για την έκδοση νέων ταυτοτήτων» είπε.

Η κυρία Κριεκούκη κατήγγειλε ότι αστυνομικοί που είχαν επιστρατευτεί για τη φύλαξη της περιοχής, τελικά ήταν στη φύλαξη του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, η ΓΑΔΑ διέψευσε την καταγγελία: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε ΜΜΕ για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του Πρωθυπουργού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.