20 χρόνια Τζόκερ: Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν είσαι ο νικητής!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
20 χρόνια Τζόκερ: Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν είσαι ο νικητής!

Τα γενέθλιά του γιορτάζει το Τζόκερ και μοιράζει μεγάλα ποσά στους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά το «χρυσό» 5+1!

Στα είκοσι χρόνια της παρουσίας του το Τζόκερ έχει μοιράσει 1 δισ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας και 1,5 δισ. ευρώ στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το οποίο χθες Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έγινε 20 ετών, τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε από την πρώτη κλήρωση και εξακολουθεί να μοιράζει «τρελά κέρδη»!

Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, το Τζόκερ μοιράζει 4.100.000 ευρώ, καθώς σημειώθηκε για έβδομη φορά τζακ ποτ!

Αν την ερχόμενη Κυριακή είστε εσείς ο μεγάλος νικητής των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, παραμείνετε ψύχραιμοι και δείτε τα 5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε!

1) Να χάσετε το τυχερό δελτίο! Δεν είναι και δύσκολο να συμβεί. Λίγο να το «καταχωνιάσει» κανείς κάπου από φόβο μην το χάσει και να ξεχαστεί, λίγο να παραπέσει κάπου, το δελτίο κινδυνεύει να χαθεί. Γι’ αυτό και καλό θα ήταν να το εξαργυρώσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

2) Να πείτε σε όλο τον κόσμο ότι είστε ο μεγάλος νικητής. Είναι λογικό να θέλετε να μιλήσετε σε όλους για τη χαρά σας, αλλά ξανασκεφτείτε το. Ο νόμος σας δίνει τη δυνατότητα ανωνυμίας και το πρώτο διάστημα είναι καλύτερο να «εκμεταλλευτείτε» αυτή τη δυνατότητα.

3) Να θεωρήσετε ότι είστε ειδικός στη διαχείριση των οικονομικών. Αν μάλιστα δεν έχετε συνηθίσει να ζείτε με μεγάλη άνεση, τότε ίσως δεν είστε έτοιμοι να αποφασίσετε το σωστό για την επένδυση των κερδών. Είναι σίγουρα πιο συνετό, να απευθυνθείτε σε ομάδα αξιόπιστων συμβούλων να σας κατευθύνει να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

4) Αν έχετε χρέη μην τα αφήσετε απλήρωτα. Μην αναβάλλετε για αργότερα τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δάνεια, Τράπεζες, ΔΕΚΟ. Κάντε το εγκαίρως, ώστε να μην έχετε εκκρεμότητες.

5) Μην αρχίσετε να σπαταλάτε τα χρήματα αγοράζοντας αφειδώς δώρα και υλικά αγαθά για τον φιλικό και συγγενικό σας κύκλο. Βάλτε όρια και μην αφήσετε τους άλλους να νομίζουν ότι είστε μια «μικρή Τράπεζα» και μάλιστα... ανεξάντλητη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.