Nεφελούδης: Καλώς να έρθουν οι αγρότες με τα «τανκς» τους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nεφελούδης: Καλώς να έρθουν οι αγρότες με τα «τανκς» τους

Την απόφαση των αγροτών να κατέβουν στην Αθήνα με τα αγροτικά τους μηχανήματα σχολίασε μέσω Facebook ο γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

«…ακούω τους αγρότες να ζητούν 30.000 ευρώ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλαξία. Καλώς να έρθουν......» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Νεφελούδης στο προσωπικό του λογαρισμό στο facebook.

Οι αγρότες αποφάσισαν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με αύξηση του χρόνου διακοπής της κυκλοφορίας σε εθνικούς, επαρχιακούς οδούς, λιμάνια και τελωνεία. Αποφάσισαν επίσης αποχή από τη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, από την αρμόδια Επιτροπή του Κοινοβουλίου για τα ζητήματά τους και διαμαρτυρία με τρακτέρ μπροστά στη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider