Δικαίωση για τη Λίνα Νικολοπούλου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δικαίωση για τη Λίνα Νικολοπούλου

Σε έξι μήνες φυλάκισης καταδικάστηκαν ο εκδότης και οι αρχισυντάκτες της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου για δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2016, που αφορούσε επαγγελματικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Φιλιππάκης, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκισης, όπως και ο αρχισυντάκτης Δημήτρης Ριζούλης, ενώ σε επτά μήνες καταδικάστηκαν ο διευθυντής της εφημερίδας Χρίστος Μουλινός και ο αρχισυντάκτης Ανδρέας Λιόσης.

«Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Όποιος γράφει συκοφαντίες για μένα θα μηνύεται και θα καταδικάζεται», δήλωσε η κ. Νικολοπούλου. «Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου. Ο Κ. Βαξεβάνης δεν έβαλε μυαλό και υπάρχει και δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη», συμπλήρωσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε καταδικάσει τον Κώστα Βαξεβάνη σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή, στη δίκη που είχε με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα και αφορούσε μήνυση για δημοσίευμα στο περιοδικό Hot Doc.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider