Διαψεύδει ο Τσοχατζόπουλος τα περί αναδρομικών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαψεύδει ο Τσοχατζόπουλος τα περί αναδρομικών

Την είδηση ότι ζητά αναδρομικά ύψους 250.000 ευρώ, διαψεύδει με δήλωσή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αιτήθηκε να συναντήσει τον Γιώργο Χουλιαράκη, για να συζητήσει τα θέματα της σύνταξής του.

«Η αίτησή μου να συναντήσω τον Γ. Χουλιαράκη αφορούσε σε θέματα της συντάξεώς μου και όχι σε αυτά που σκόπιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται στο δημοσίευμα» αναφέρει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Όσα δημοσιεύτηκαν στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής είναι παντελώς ψευδή, συκοφαντικά και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο τη διαπόμπευσή μου» επισημαίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Μάλιστα το κάποτε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και παραλίγο πρωθυπουργός το 1996 κατηγορεί για τη διάδοση της σχετικής είδησης «διεθνείς επιχειρηματίες, ψευδομάρτυρες και πράκτορες ελληνικών και ξένων υπηρεσιών» που όπως αναφέρει «εκτόξευσαν και πάλι λάσπη στο πρόσωπό μου, ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες, που βρισκόμαστε εν αναμονή της έκδοσης της απόφασής μου από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με προφανή στόχο να επηρεάσουν την κρίση του.

Τον κύριο Χουλιαράκη δεν τον γνωρίζω ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου. Η αίτησή μου να τον συναντήσω αφορούσε σε θέματα της συντάξεώς μου και όχι σε αυτά που σκόπιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται στο δημοσίευμα και για τα οποία άλλωστε έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη από το 2011 κιόλας, κατόπιν αιτήσεων 160 ακόμη συναδέλφων μου συνταξιούχων βουλευτών…».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider