Ταστάνης (ΟΑΣΑ): Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σε πλήρη λειτουργία

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταστάνης (ΟΑΣΑ): Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σε πλήρη λειτουργία

«Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι σε πλήρη λειτουργία» σημειώνει στο insider.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης κάνοντας λόγο για ένα κρίσιμο τεστ, το οποίο και «περάσαμε» παρά τις δυσκολίες.

Ο κ. Ταστάνης σημειώνει ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι «ένα σύγχρονο έργο τεχνολογικής αιχμής, το οποίο έγινε πραγματικότητα από τιτάνιες προσπάθειες εργαζομένων, διοικήσεων και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών».

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις μερίδας των εργαζομένων, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ αναφέρει πως «δημιουργείται κλίμα συναίνεσης, καθώς οι διοικήσεις των Αστικών Συγκοινωνιών και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση». «Θεωρούμε ότι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, αντιμετωπίζεται» σημειώνει ο ίδιος, προσθέτοντας ωστόσο πως «εφόσον το σύστημα λειτουργεί χωρίς προβλήματα, η οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμπόδισής του, είναι εκτός κοινής λογικής».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, κάνει λόγο για «νέα εποχή στις Δημόσιες Συγκοινωνίες της Αθήνα», σημειώνοντας πως «το ηλεκτρονικό εισιτήριο μαζί με την τηλεματική, αποτελούν έργα εκσυγχρονισμού και στρατηγικής σημασίας για τον οργανισμό. Πρόκειται για έργα που προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στο επιβατικό κοινό, το οποίο τα αποδέχεται στη συντριπτική του πλειοψηφία. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων».

«Οι διοικήσεις των οργανισμών, έχουν δείξει δείγματα γραφής για την υπεράσπιση των Δημόσιων Συγκοινωνιών της Αθήνας» καταλήγει ο Τάστος Ταστάνης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider