Άλλαξε χέρια το εμβληματικό κτίριο «Όλυμπος Νάουσα»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άλλαξε χέρια το εμβληματικό κτίριο «Όλυμπος Νάουσα»

Η εταιρία Α.Ε Μακεδονικών Ξενοδοχείων, μέλος του ομίλου ΤOR Hotel Group και η η Grivalia Hospitality, σε κοινό σχήμα πλειοδότησαν στο διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. για την εξαγορά του ακινήτου «Όλυμπος-Νάουσα» στην Θεσσαλονίκη.

Το κοινό σχήμα 65% Grivalia Hospitality και 35% Μακεδονικά Ξενοδοχεία, πλειοδότησε για το ιστορικό διατηρητέο ακίνητο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης 5 στην Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι η ανακατασκευή του σε πολυτελές boutique ξενοδοχείο καθώς και η αναβίωση του ιστορικού εστιατορίου Όλυμπος-Νάουσα. Ο όμιλος TOR Hotel Group έχει μακρά παράδοση στον ξενοδοχειακό τομέα με το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Θεσσαλονίκη, το ιστορικό Mediteranee (που λειτούργησε από το 1925 μέχρι το μεγάλο σεισμό του 1978), το υπερσύγχρονο City Hotel στην καρδιά της πόλης, το luxury boutique ξενοδοχείο The Excelsior (βραβευμένο ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης όλης της Ελλάδας από την TripAdvisor), καθώς και το φημισμένο Eagles Resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το υπερπολυτελές Eagles Palace και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Eagles Villas που άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Απριλίου 2017.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της συναλλαγής το προσεχές διάστημα, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου ανάπτυξης. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την απόκτηση και την αξιοποίηση του εμβληματικού αυτού κτιρίου της πόλης μας. Με σεβασμό στην ιστορικότητα και την παράδοση του Όλυμπος-Νάουσα και με την εγγύηση της επίσης ιστορικής εταιρίας μας Α.Ε Μακεδονικών Ξενοδοχείων με ισχυρό σύμμαχο τη Grivalia Hospitality, είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργηθεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας, και ένα στολίδι για την πόλη μας που θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας» δήλωσε ο CEO του ομίλου ΤΟR Hotel Group, κύριος Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider