Οι «Αντετοκούbros» στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι «Αντετοκούbros» στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (vid)

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σήμερα στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης και μίλησαν λιγότερο για μπάσκετ και περισσότερο για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει «Έλληνας» και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά.

Με περίσσεια ειλικρίνεια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στην ερώτηση για το κατά πόσο πρέπει να πιστεύει κάποιος στον εαυτό του: «Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να πιστεύεις ότι είσαι μέτριος, αλλά ότι είσαι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και πιστεύω ότι θα γίνω».

Ο «Greek Freak» δεν έχει μεγάλες βλέψεις μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους... απογόνους του. Η Διευθύντρια Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, τον ρώτησε για την Εθνική Γυναικών, η οποία δίνει την «μάχη» της με την Γαλλία στα ημιτελικά του Eurobasket, με τον ίδιο να εκφράζει την στήριξή του στα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά.

Όταν η κ. Παναγιωτάκου του είπε χαριτολογώντας πως «δεν έχετε και μια αδερφή, για να παίξει στην Εθνική», ο Γιάννης αποκρίθηκε χαμογελώντας: «θα κάνω κόρες»!

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έζησαν μια στιγμή συγκίνησης στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, όταν η μητέρα τους είπε το τραγούδι που τους έλεγε όταν ήταν παιδιά.

Σε ανύποπτη στιγμή κι ενώ τα δύο αδέρφια έδιναν συνέντευξη στην Αφροδίτη Παναγιωτάκου και απαντούσαν και σε ερωτήσεις του κοινού, ακούστηκε η μητέρα τους, Βερόνικα, να τραγουδάει το «όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι», που τους έλεγε όταν ήταν μικρά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην αίθουσα.

Ο «Greek Freak» και ο αδερφός του δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν. Μάλιστα, αστειεύτηκε, λέγοντας: «Δεν έχω κλάψει έτσι όταν χάσαμε στα playoffs».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider