Με εικονικό αποστολέα ο φάκελος στον Παπαδήμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με εικονικό αποστολέα ο φάκελος στον Παπαδήμο

Oμαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου μετά από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του με παγιδευμένο φάκελο.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα νοσηλευτεί για ακόμη ένα 24ωρο στην εντατική του Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους, ενώ εξιτήριο πήραν την Παρασκευή οι δύο συνοδοί του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώνονται στα υπολείμματα και τη μεθοδολογία του παγιδευμένου φακέλου που εξερράγη.

Ωστόσο στην υπόθεση υπάρχει μια ανατροπή καθώς ο αποστολέα δεν είναι τελικά η Ακαδημία Αθηνών όπως είχε μεταδοθεί αρχικά και πιστεύονταν μέχρι πριν λίγες ώρες. Πρόσωπο με διεύθυνση στο Κολωνάκι είναι ο αποστολέας όπως προκύπτει από τη συρραφή των αποκομμάτων του φακέλου που έγινε στο εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, από το υλικό των καμερών της Βουλής, που έχει συλλέξει η Αντιτρομοκρατική, προκύπτει σαφέστατα η παρουσία του φρουρού του Λουκά Παπαδήμου στη Βουλή, το πρωί της Πέμπτης, ακριβώς όπως είχε πει ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι πιθανό το τρομοπακέτο να πέρασε από τα μηχανήματα X-Ray της Βουλής, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στη μνήμη του μηχανήματος.

Χειρουργικός καθαρισμός για τον Λουκά Παπαδήμο την Κυριακή

Αιμοδυναμικά σταθερός είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που νοσηλεύεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρώην πρωθυπουργός θα υποβληθεί την Κυριακή σε νέο καθαρισμό του τραύματος στο δεξί του πόδι, το βαρύτερο από τα τραύματα που του προκάλεσε ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στα χέρια.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί η γενικότερη νοσηλεία του συνεχίζεται «χωρίς επιπλοκές» ενώ θα παραμείνει στη ΜΕΘ και για το επόμενο 24ωρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider