Στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον να μάθει τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του και την επιθυμία να βρεθούν τρόποι και προγράμματα που θα βοηθήσουν τους παραπληγικούς στην καθημερινότητά τους.

«Τα άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες και ιδιαίτερα τα παιδιά και οι νέοι, είναι αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας μας και έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις ανάλογα με τις δυνατότητές τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να προσθέσει ότι «σε αυτή την προσπάθεια, η «Αποστολή» είναι δίπλα τους, προσπαθώντας να ανακουφίσει τις ανάγκες αυτές και να μην αντιμετωπίζονται σαν αόρατοι πολίτες».

Επιπλέον, έκανε λόγο για «μήνυμα θάρρους και ελπίδας που στέλνουν καθημερινά τα άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες» και επισήμανε σχετικά ότι «δίνετε παράδειγμα και δύναμη σε ολόκληρο τον λαό μας, να παλέψει και εκείνος να ξεπεραστούν οι δυσκολίες».

Εν συνεχεία, ο κύριος Ιερώνυμος, συνομίλησε με τα μέλη του συλλόγου, άκουσε τα αιτήματά τους και επισήμανε πως είναι στο πλευρό τους, ώστε να βοηθήσει να λυθούν τα προβλήματά τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider