Το Falling Walls Lab αναζητά ταλαντούχους ερευνητές και επιχειρηματίες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Falling Walls Lab αναζητά ταλαντούχους ερευνητές και επιχειρηματίες

Ταλαντούχοι ερευνητές και επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο Falling Walls Lab Greece που θα διοργανωθεί στην Πάτρα στις 25 Μαΐου 2017.

Εκτός από το οικονομικό έπαθλο που θα λάβουν, οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές ιδέες τους στο Falling Walls Conference που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Βερολίνο και θα είναι μεταξύ των 100 «εκλεκτών».

Σε κάθε φιναλίστ θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει εντός τριών λεπτών την ερευνητική του/της εργασία ή την επιχειρηματική του/της πρωτοβουλία μπροστά σε μια υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή αποτελούμενη από άτομα του ακαδημαϊκού χώρου, της έρευνας και των επιχειρήσεων.

Πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα, πρωτοβουλίες, ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια από όλους τους επιστημονικούς κλάδους είναι ευπρόσδεκτα στον διαγωνισμό που διοργανώνεται από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών της Αθήνας (DAAD IC Athens) και υποστηρίζεται από το ίδρυμα Falling Walls.

Σκοπός του Falling Walls Lab είναι η προαγωγή επιστημονικών και επιχειρηματικών πρωτοπόρων ιδεών και η προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ εξαίρετων επιστημόνων και επαγγελματιών προερχόμενων από ποικίλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 3 Μαΐου 2017 και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.