Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου

Με παρέλαση σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, παραδοσιακών συλλόγων, προσκόπων και αγημάτων των τριών όπλων των ενόπλων δυνάμεων κορυφώθηκαν το μεσημέρι στα Χανιά οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γγ Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, που σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διαχρονικότητα του μηνύματος των αγωνιστών του 1821.

«Και σήμερα, όπως και τότε, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη να φύγουμε από την επιτροπεία και να οδηγήσουμε στην πρόοδο τον ελληνικό λαό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ανάγκη της ενότητας όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση, επεσήμαναν ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, και δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Το πρωί στον μητροπολιτικό ναό τελέστηκε η επίσημη δοξολογία και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης. Πριν την έναρξη της παρέλασης μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών που αντιδρούν στην παραχώρηση του αεροδρομίου της πόλης ύψωσαν πανό στο χώρο απέναντι από τους επισήμους, ενώ το μεσημέρι διοργάνωσαν συναυλία στην πλατεία αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider