Εντυπωσιακή και εφέτος η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εντυπωσιακή και εφέτος η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Εντυπωσιακή ήταν, όπως κάθε χρόνο, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Προηγήθηκε δοξολογία στη Μητρόπολη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ανώστου Στρατιώτη.

Παρών ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις ΗΠΑ.

Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε το μήνυμα της ημέρας και το συνέδεσε με τα 60 χρόνια της ενωμένης Ευρώπης που γιορτάζονται στη Ρώμη. Είπε συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ, αλλά και ότι η ΕΕ δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς την Ελλάδα.

Την ενότητα Ενόπλων Δυναμέων και λαού τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είπε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση.

Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπογράμμισε τη σημασία και το μήνυμα της Εθνικής Επετείου, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Ανδρέας Λοβέρδος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι και Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider