Παραολυμπιονίκης σκότωσε υπάλληλό του για μία γυναίκα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραολυμπιονίκης σκότωσε υπάλληλό του για μία γυναίκα

Καμιά φορά τα σενάρια των ταινιών ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ενα ακόμα παράδειγμα η χθεσινή δολοφονία ενός 47χρονου άνδρα στο Μοσχάτο, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο ενός αθλητή ο οποίος κάθε άλλο παρά για άγρια ένστικτα του φημιζόταν.

Ολα ξεκίνησαν χθες το βράδυ στο Μοσχάτο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος όταν ο ιδιοκτήτης και παραολυμπιανίκης Β.Τ. είχε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο υπάλληλό του και μετά από λίγα λεπτά ακούστηκε πυροβολισμός. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο περιπολικά στο πρακτορείο ήταν κατεβασμένα τα ρολά.

Οι άντρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα που πυροβολήθηκε μέσα στο πρακτορείο διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν τις εξελίξεις εμβρόντητοι, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ αμέσως έψαξαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση του ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ,γνωρίζοντας πως πρόκειται για γνωστό παραολυμπιονίκη της κολύμβησης. Μετά από λίγα λεπτά τον εντόπισαν και εκείνος ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider