Προώθηση οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Κορέας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προώθηση οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Κορέας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, συναντήθηκε, στις 2 Δεκεμβρίου, με τον πρέσβη της Νότιας Κορέας, κ. Υoung-jip Ahn.

Κατά την συνομιλία τους, που διεξήχθη σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, επισημάνθηκαν οι εξαιρετικές διμερείς μας σχέσεις, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και υπογραμμίσθηκε η δυνατότητα περαιτέρω σύσφιγξής τους.

Ο πρέσβης της Ν. Κορέας υπογράμμισε το τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ελλάδα για την χώρα του. Περαιτέρω, επεσήμανε το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ν. Κορέα για ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως στον τομέα αγροτικών προϊόντων εγνωσμένης υψηλής ποιότητας.

Ο κ. ΑΝΥΠΕΞ ευχαρίστησε τον συνομιλητή του για την, μέσω της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, συνεισφορά της Ν. Κορέας, ύψους 2,3 εκ. δολαρίων, προς τη χώρα μας με σκοπό την αντιμετώπιση του προσφυγικού, κατά το 2015 και 2016. Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε, επίσης, τις δυνατότητες που υφίστανται για την περαιτέρω προώθηση των οικονομικών σχέσεων, καθώς και των επιστημονικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ν. Κορέας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider