Συνάντηση με φορείς θα έχει στη Θεσσαλονίκη ο Τσιρώνης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση με φορείς θα έχει στη Θεσσαλονίκη ο Τσιρώνης

Επίσκεψη στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8/12, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του, που απασχολούν τον Δήμο και τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 9:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου, προϊστάμενη στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Αμέσως μετά, στις 9:30πμ, ο κ. Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Στις 17:00μμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00, ο κ. Τσιρώνης θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων με τίτλο «Από το Περιβάλλον στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider