Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας: Συστήθηκαν τέσσερις ομάδες εργασίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας: Συστήθηκαν τέσσερις ομάδες εργασίας

Τέσσερις ομάδες εργασίας συστήθηκαν την Πέμπτη, κατά τη δεύτερη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πρώτη ομάδα θα ασχολείται με τις υποδομές και τις αναδομές των λιμανιών, η δεύτερη με τα εμπορικά θέματα και τις προοπτικές προώθησης και προβολής, η τρίτη με τη διεθνή ναυτιλιακή πολιτική και η τέταρτη με τις υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Οι ομάδες εργασίας θα είναι ευέλικτα σχήματα που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων της Επιτροπής.

Επίσης αποφασίστηκε η στελέχωση των ομάδων εργασίας να γίνει από μέλη της Επιτροπής, καθώς και από ειδικούς στα θέματα ενδιαφέροντος, ενώ ορίστηκε και ο τρόπος λειτουργίας των ομάδων αυτών.

Προκειμένου να γίνει δυνατή η αντιμετώπιση των άμεσων θεμάτων της κρουαζιέρας, αποφασίστηκε χρονοδιάγραμμα δράσης και προτεραιοποίηση των ζητημάτων που θα συζητήσει η κάθε ομάδα.

Οι ομάδες εργασίας θα συγκληθούν και θα λειτουργήσουν άμεσα, προκειμένου να προχωρήσουν στην επεξεργασία των θεμάτων που κρίνονται ως άμεσης προτεραιότητας, ώστε να υποβληθούν οι σχετικές εισηγήσεις στην επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider