Όλα τα φοιτητικά πακέτα της κινητής τηλεφωνίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όλα τα φοιτητικά πακέτα της κινητής τηλεφωνίας

Εάν είστε ένας από τους περίπου 72.000 νέους που πέρασαν φέτος σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και ειδικά αν ανήκετε σε εκείνους που προσπαθείτε να οργανώσετε τώρα την νέα σας ζωή σε μια «ξένη» πόλη αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι τρόπους για να επικοινωνείτε με τo παρελθόν σας.

Internet, κινητό αλλά και σταθερό τηλέφωνο είναι τα βασικά πολεμοφόδια του φοιτητή είτε για να διεκπεραιώσει τις νέες εργασιακές του υποχρεώσεις, είτε για να επικοινωνήσει με αγαπημένους φίλους που είναι πλέον μακριά, είτε για να τσεκάρει η ελληνίδα μάνα, ακόμα και την άνοιξη, αν έχει φορέσει ...ζακέτα.

Με αφορμή και την κρίση, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν ποικίλα φοιτητικά πακέτα τα οποία υπόσχονται να καλύψουν κάθε γούστο κι ανάγκη των νεοεισαχθέντων στα πανεπιστήμια της χώρας. Ποια είναι όμως αυτά;

Συμβόλαιο για το κινητό

Vodafone
Η λύση συμβολαίου της Vodafone για φοιτητές ακούει στο όνομα Vodfone University και κοστίζει 16,80 τελική τιμή. Με το Vodafone University έχετε

  • 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα
  • 300 SMS προς όλα τα δίκτυα
  • 4GB για χρήση Internet από το κινητό

Cosmote

Η αντίστοιχη λύση της Cosmote ακούει στο όνομα COSMOTE Mobile Student και πρόκειται για καρτοσυμβόλαιο. Τα πλεονεκτήματα του καρτοσυμβολαίου έναντι των συμβολαίων cosmote είναι πως υπάρχει ελεγχόμενη κατανάλωση - όταν τελειώσει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει να καλεί παρά μόνο αν βάλει κάρτα.

Το COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student με πάγιο από 16,93 ευρώ ( εκτός κι αν υπάρξει επιδότηση συσκευής οπότε ανεβαίνει στα 22 ευρώ το μήνα) προσφέρει:

  • 1500' δωρεάν λεπτά προς κινητά COSMOTE
  • 500' δωρεάν λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα
  • 100 δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα
  • 2 GB
  • και 1 ευρώ διαθεσιμο που υπάρχει για περιπτώσεις ανάγης σε περίπτωση που καταναλώσετε όλα τα προηγούμενα. Αν δεν καταναλωθεί μέσα στο μήνα μεταφέρεται για τον επόμενο.

Να σημειώσουμε πως με κάθε πρόγραμμα COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο έχει κανείς επιπλέον έκπτωση 10% στο μηνιαίο πάγιό σου, αν εντάξει το COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student σε COSMOTE Mobile Οικογενειακό Πακέτο.

Φοιτητική έκπτωση 10% στο πάγιο

Για την περίπτωση των φοιτητών που έχουν κάποιο άλλο Συμβολαίου Κινητής COSMOTE, η εταιρεία κάνει 10% έκπτωση στο πάγιο, κάθε μήνα, κατά την διάρκεια των βασικών ετών σπουδών της σχολής.

Η έκπτωση ισχύει είτε επιλέξεις πρόγραμμα ΚαρτοΣυμβολαίου (εξαιρείται το COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student) είτε Συμβολαίου Κινητής COSMOTE οικιακών πελατών. Εξαιρείται το πρόγραμμα COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς θα πρέπει να δηλώσει κανείς τα στοιχεία της φοιτητικής του ιδιότητας σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου πωλήσεων COSMOTE, Γερμανός. Κάθε φοιτητής μπορεί να εγγραφεί στην προσφορά της έκπτωσης 10% μόνο σε μία σύνδεση συμβολαίου κινητής.

Wind

Το αντίστοιχο φοιτητικό πρόγραμμα της Wind ακούει στο όνομα WIND Καρτοσύνδεση Student και με μηνιαίο πάγιο 15,12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) προσφέρει:

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς Wind & Q
  • 500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα
  • 100 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα
  • 2 GB
  • 1 ευρώ υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, το οποίο έχετε διαθέσιμο σε περίπτωση που εξαντληθούν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Καρτοκινητό

Φοιτητικά προγράμματα, ανάλογα των απαιτήσεων του κάθε σπουδαστή, υπάρχουν φυσικά και για καρτοκινητά. Να σημειώσουμε ότι στα καρτοκινητά οι χρεώσεις είναι 3λεπτες σε αντίθεση με τα συμβόλαια όπου είναι του 1 λεπτού.

CU από την Vodafone

Στην περίπτωση καρτοκινητού CU της Vodafone οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα:

  • Students Xcusive 5 :Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 200MB internet το μήνα με 5,04 ευρώ.
  • Student Xclusive 7 : Το Student Xclusive 7 δίνει 1200 λεπτά ομιλίας προς όλους, 100 sms προς όλους και 600MΒ Internet το μήνα με 7,06 ευρώ. Εάν ενεργοποιηθεί μέχρι 15 Σεπτεμβρίου τα δωρεάν sms προς όλους είναι 1200.
  • Student Xclusive SMS 1: το οποίο δίνει 300 sms προς CU για ένα μήνα με 1,01 ευρώ.

Όποιο από τα τρία πακέτα κι αν επιλέξει κανείς έχει επιπλέον 600MB και 600' προς CU κάθε 1η του μήνα για όσο διαρκεί το φοιτητικό του πρόγραμμα. Επιπλέον με κάθε ανανέωση 10 ευρώ και άνω παίρνει επιπλέον και 500MB Bonus.

What’s Up από την Cosmote

Η αντίστοιχη προσφορά καρτοκινητής What’s Up της Cosmote περιλαμβάνει εξίσου τρία νέα πακέτα.

  • 1.000' προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, μόνο με 5,04 ευρώ
  • 1.200' και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, μόνο με 7,06 ευρώ
  • 300 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT'S UP για ένα μήνα, μόνο με 1,01 ευρώ

Στην Cosmote οι φοιτητές παίρνουν δώρο 600' προς WHAT'S UP και 600 ΜΒ για ένα μήνα, με προϋπόθεση ανανέωσης 10€ τον προηγούμενο μήνα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να διπλασιάσουν το χρόνο ομιλίας τους στα πακέτα CALL THEM ALL 600 & CALL THEM ALL PLUS με κάθε ενεργοποίηση πακέτου.

Μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τη νέα Φοιτητική Προσφορά από το web site του WHAT’S UP επιλέγοντας τη φόρμα online εγγραφής.

F2Go της Wind

Στην περίπτωση της καρτοκινητής της Wind, υπάρχει το F2G Student Pack το οποίο προσφέρει 1500’ προς όλους και 1,5GB Mobile Internet με 8,57 ευρώ ευρώ για 25 μέρες. Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησής του δύο φορές μέσα σε 30 ημέρες και για να συνεχίσει να ισχύει θα πρέπει να το ενεργοποιείτε και να κάνετε ανανέωση κάρτας τουλάχιστον μία φορά μέσα σε έξι μήνες.

Σταθερό και Internet

Vodafone

  • Double play CU Xclusive

Επιπλέον για φοιτητές η CU έχει ένα ακόμα πακέτο, συμβολαίου αυτή τη φορά, το Double play CU Xclusive το οποίο προσφέρει Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή με 16,90€/μήνα ( κοστίζει ένα ευρώ φθηνότερα εάν επιλέξετε να μην έρχεται έντυπος λογαριασμός αλλά ηλεκτρονικός). Να σημειώσουμε πως στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καθόλου δωρεάν χρόνος ομιλίας και πως τα τέλη ενεργοποίησης κοστίζουν 85 ευρώ.

Για να ενεργοποιήσει κανείς την υπηρεσία αρκεί να επισκεφτεί με την αστυνομική και τη φοιτητική του ταυτότητα ένα κατάστημα Vodafone ή να εγγραφεί online εδώ.

Cosmote

  • Home Double Play 24 S

Η ολοκληρωμένη λύση για Internet και ομιλία που παρέχει σε φοιτητές η COSMOTE ακούει στο όνομα Home Double Play 24 S

Με το συγκεκριμένο πακέτο έχετε Internet με ταχύτητες έως 24Mbps στα 22,08 ευρώ ενώ μετά τους πρώτους 24 μήνες η τιμή διαμορφώνεται στα 29,13 ευρώ). Να σημειώσουμε πως και στην περίπτωση της Cosmote δεν υπάρχει καθόλου δωρεάν χρόνους ομιλίας, ούτε και αναγνώριση κλήσης. Το συμβόλαιο διαρκεί για 2 χρόνια και επιβαρύνεστε με τέλη ενεργοποίησης τηλεφωνικής γραμμής 22,08 ευρώ.

Με την ενεργοποίηση του πακέτου η εταιρεία δίνει δώρο ένα ασύρματο router, 2 μήνες ολοκληρωμένη online προστασία COSMOTE Secure, με τις υπηρεσίες Anti-virus, Firewall, Anti-spam, Parental Control και Browsing Protection που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε έναν, δύο ή τρεις υπολογιστές και δωρεάν WiFi εκτός σπιτιού με το OTE My WiFi σε περισσότερα από 200.000 σημεία στην Ελλάδα και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Στην περίπτωση βέβαια των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων καλό θα ήταν να εξεταστούν και τα λοιπά πακέτα τα οποία με λίγα παραπάνω χρήματα προσφέρουν και δωρεάν χρόνο ομιλίας.

CYTA

Πακέτο σταθερής και Internet προσφέρει και η CYTA έναντι 18,15 ευρώ με δωρεάν πάγιο για τους 3 πρώτους μήνες το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ιnternet ώς 24 ΜΒ
  • Απεριόριστη ομιλία προς όλα τα σταθερά και κινητά CYTA

Επιλέγοντας αυτό το πακέτο δίνει δώρο και CYTA καρτοκινητή με 200' ομιλίας προς όλους τον πρώτο μήνα, 30' ομιλίας προς όλους κάθε μήνα χωρίς ανανέωση κάρτας και 150' και 300 ΜΒ προς όλους με κάθε ανανέωση 10 ευρώ κάθε μήνα.

Επιπλέον η CYTA προσφέρει σε φοιτητές ειδικά τέλη με έκπτωση 15% μέχρι το τέλος των σπουδών τους. Αποκλειστικά για τους φοιτητές η CYTA προσφέρει και δωρεάν εγκατάσταση για προϊόντων Σταθερής Τηλεφωνίας, Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας (BBT Home) και Internet Home (το τέλος εγκατάστασης των προϊόντων home είναι 71 περίπου ευρώ).

Mobile Internet για Φοιτητές

Vodafone

Η Vodafone προσφέρει Mobile Internet στο laptop και στο tablet σε οικονομικές προσφορές τόσο για φοιτητές όσο και για το προσωπικό πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Συγκεκριμένα δίνει 4GB με ΜΟΝΟ 4,74€/ μήνα ή 10GB με 12€ / μήνα!

Cosmote

Στην περίπτωση του Mobile Internet η Cosmote προσφέρει δύο επιλογές:

  • COSMOTE Mobile Internet Student,

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο σου δίνει 5GB κάθε μήνα με 7,06€/μήνα.

  • Student Full Pack με 8 GB για δύο μήνες με 20€ και δυνατότητα να ανανεώνετε τα data σας μόνο με 6€ τα 4GB.

Στην περίπτωση που ενεργοποιήσετε ένα από τα δύο αυτά πακέτα παίρνετε δώρο ένα USB Stick 21,1Mbps

Wind Mobile Broadband

Tο νέο πρόγραμμα συμβολαίου WIND Mobile Broadband 5GB αποκλειστικά για φοιτητές & εκπαιδευτικούς, έχεις 5GB με 6,05€/μήνα.

Προϋποθέσεις

Για την παροχή των Προγραμμάτων σε όλες τις εταιρείες απαιτείται να προσκομίσει κανείς στο κατάστημα τα ακόλουθα πρωτότυπα έγγραφα

  1. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα ή εναλλακτικά
  2. Βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία της σχολής

Οι φοιτητικές προσφορές είναι διαθέσιμες σε όλους τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε Δημόσια AEI/TEI, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Δημόσια ΙΕΚ, Ιερατικές Σχολές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Σχολές Εμπορικού Ναυτικού & Λιμενικού Σώματος, Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. τα οποία λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με το ν.4093/2012 και των σχετικών εκτελεστικών διατάξεων και πως κάθε φοιτητής μπορεί να έχει μία σύνδεση με φοιτητική προσφορά ανά περίπτωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider