Νέες πτήσεις εσωτερικού για την Ellinair

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες πτήσεις εσωτερικού για την Ellinair

Την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Αθήνα, από την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, ξεκινά η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, Ellinair.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair ενισχύεται το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο (με συχνότητα τρεις φορές την εβδομάδα), το οποίο από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης, η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αφού επανεντάσσονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη, με συχνότητα τέσσερις φορές την εβδομάδα και Αθήνα-Σαντορίνη τρεις φορές την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο-Σαντορίνη, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Εξάλλου, από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο πρόγραμμα των δρομολογίων θα περιλαμβάνεται και η πτήση Θεσσαλονίκη-Ρόδος, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, από την Πέμπτη 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κύθηρα, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε όλες τις πτήσεις της Ellinair ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με αποσκευή βάρους έως και 20 κιλών, χωρίς χρέωση, καθώς και χειραποσκευή πέντε έως οκτώ κιλών, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider