Νέα iPhone 8 στις 13 Απριλίου (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα iPhone 8 στις 13 Απριλίου (pics & vid)

Νέες, κατακόκκινες εκδόσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus παρουσίασε η Apple, ένα χρόνο μετά τις αντίστοιχες για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αποτελούν μέρος της σειράς PRODUCT(RED), με μέρος των εσόδων να πηγαίνουν στην πρωτοβουλία (RED) που ιδρύθηκε από τον Μπόνο των U2 και τον ακτιβιστή Μπόμπι Σίβερ για την καταπολέμηση του HIV/AIDS στην Αφρική.

Η Apple «φρεσκάρει» με αυτόν τον τρόπο τα δύο smartphones της που είχαν περάσει στη σκιά του iPhone X. Το τελευταίο δεν κυκλοφορεί σε κόκκινη έκδοση, και διατηρεί το γκρι ή λευκό του χρώμα.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Apple στηρίζει την πρωτοβουλία (RED) με το iPhone. Τον Μάρτιο του 2017 είχε κυκλοφορήσει κόκκινα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία και απέσυρε έξι μήνες αργότερα, όταν βγήκε στην αγορά το iPhone 8. Τα κόκκινα iPhone 8 κοστίζουν όσο οι χρυσές, γκρι και ασημί εκδόσεις, 699 δολάρια για το μικρότερο μοντέλο και 799 για το μεγάλο. Σύμφωνα με την Apple, οι προπαραγγελίες αρχίζουν σήμερα και τα τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τις 13 Απριλίου.

Η πλάτη του κινητού είναι κόκκινη και το μπροστινό μέρος μαύρο. Τα περσινά μοντέλα ήταν λευκά μπροστά, κάτι που είχε δυσαρεστήσει όσους προτιμούσαν τον συνδυασμό μαύρου/κόκκινου. Μαζί με τα κινητά η Apple παρουσίασε και μία κόκκινη εκδοχή της δερμάτινης θήκης folio για το iPhone X.

O CEO της Apple, Τιμ Κουκ, σημείωσε στο Twitter ότι η Apple μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 160 εκατ. δολάρια για τη (RED) και την καταπολέμηση της εξάπλωσης του AIDS στην Αφρική.

Τα νέα μοντέλα ανανεώνουν τη γραμμή προϊόντων της Apple, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει ένα μεγαλύτερο iPhone 6,5 ιντσών, ουσιαστικά μια Plus έκδοση του iPhone X και ένα χαμηλότερου κόστους μοντέλο, για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Ελλάδα προς το παρόν δεν περιλαμβάνεται στις πρώτες χώρες που θα γίνει διαθέσιμη η PRODUCT(RED) έκδοση των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με την Apple να αναφέρει πως περισσότερες χώρες θα ακολουθήσουν μέσα στο Μάιο.

Νέα iPhone 8 στις 13 Απριλίου (pics & vid)
Νέα iPhone 8 στις 13 Απριλίου (pics & vid)
Νέα iPhone 8 στις 13 Απριλίου (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider