Δώρα «Star Wars» με τιμές... διαστημικές (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δώρα «Star Wars» με τιμές... διαστημικές (pics)



Το «Star Wars» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτές τις ημέρες, με την ανυπομονησία των φανατικών φίλων του να έχει χτυπήσει κόκκινο. «Οι Τελευταίοι Jedi» είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσουν εκατομμύρια θεατές, ανάμεσά τους και τα παιδιά που το 1977 πήγαν στον κινηματογράφο για να δούνε την πρώτη ταινία της σειράς. Σαράντα χρόνια πριν πιθανότατα να έπλεναν αυτοκίνητα ή να μοίραζαν εφημερίδες για να μαζέψουν τα λεφτά του εισιτηρίου. Σήμερα, μεγαλύτεροι και πλουσιότεροι, κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν να δακρύζουν σε στιγμές όπως η εμφάνιση του Λουκ Σκάιγουοκερ στο φινάλε του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

Και πώς αντιμετωπίζεται όλη αυτή η λατρεία και νοσταλγία για «έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά»; Ξοδεύοντας χρήματα, φυσικά. Και επειδή μιλάμε για «Star Wars», ανέκαθεν υπήρχαν πολλές επιλογές για να ξοδέψει κανείς τα χρήματά του. Αλλά πλέον, υπό τη διαχείριση της Disney, η προσφορά σε παιχνίδια και κάθε είδους αντικείμενα είναι άνευ προηγουμένου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο θεσμός της «Force Friday» εκτόξευσε τις πωλήσεις των παιχνιδιών «Star Wars».

Τι γίνεται όμως όταν έχεις πολλά λεφτά για ξόδεμα και θες κάτι πιο φανταχτερό από ένα ψεύτικο φωτόσπαθο; Ιδού μερικές προτάσεις για τους φανς με χοντρά πορτοφόλια, που δεν τους πειράζει να ψάξουν πέρα από το mall της γειτονιάς τους.

Το φλιπεράκι των 8.999 δολαρίων

Υπάρχει κάτι καλύτερο για το playroom ενός φανατικού φίλου του «Star Wars»; Με τα φωτάκια του, τα μοντέλα διαστημοπλοίων και ατάκες από την αρχική τριλογία ταινιών, το φλιπεράκι της Stern Pinball είναι έτοιμο να αποκαταστήσει την ειρήνη στο γαλαξία.

Το τραπεζάκι των 6.499 δολαρίων

Ένα τραπεζάκι σαλονιού με το Millennium Falcon ανάμεσα σε μετεωρίτες; Ναι, παρακαλώ! Είναι ένα από τα highlights της σειράς επίπλων με θέμα «Star Wars» που κατασκευάζει η Regal Robot. Αναπαράγει μια κλασική σκηνή της ταινίας «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» και είναι κατασκευασμένο από φάιμπεργκλας, χρωματισμένο με το χέρι.

Το γραφείο των 9.999 δολαρίων

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στο γραφείο του τον Χαν Σόλο παγωμένο μέσα σε ανθρακίτη, όπως έγινε στο φινάλε του «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται»; Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν προλαβαίνει να το αποκτήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς κατασκευάζεται κατά παραγγελία και χρειάζεται 12 εβδομάδες. Επίσης από τη Regal Robot.

Ο κρυστάλλινος Νταρθ Βέιντερ των 10.250 δολαρίων

Ο εμβληματικός «κακός» του «Star Wars» είναι πιο λαμπερός από ποτέ, καθώς έχει κατασκευαστεί από κρύσταλλα Swarovski. Τριακόσια τέτοια γλυπτά έχουν φιλοτεχνηθεί στο χέρι, το το κάθε ένα να αποτελείται από 29.000 κρύσταλλα και να έχει χρειαστεί 120 ώρες δουλειάς. Αν τα λεφτά είναι πολλά, υπάρχει και ένας οικονομικότερος C-3PO.

Υψηλή διαγαλαξιακή ραπτική

Αν είναι να πολεμήσετε ενάντια στην Αυτοκρατορία μπορείτε να το κάνετε με στυλ, χάρη στη σειρά ρούχων «Star Wars» της Rag & Bone. Πολύ λευκό, πορτοκαλί και χρώματα της άμμου. Το λευκό τζάκετ της φωτογραφίας κοστίζει 1.295 δολάρια και ταιριάζει με μπότες των 695 δολαρίων. Πολλά από τα κομμάτια της συλλογής έχουν ήδη εξαντληθεί, επομένως όποιος θέλει να τα αποκτήσει θα χρειαστεί μπόλικη τύχη και τη Δύναμη στο πλευρό τους.

H ψησταριά των 10.000 δολαρίων

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για έναν μπάρμπεκιου στην αυλή από τις ψησταριές στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου που κατασκευάζει η Milwaukee Blacksmith. Η μεγαλύτερη έχει ύψος 1,82 και κοστίζει 10.000 δολάρια, υπάρχουν όμως μικρότερες και οικονομικότερες επιλογές για λιγότερο φιλόδοξους αυτοκράτορες.

Το Lego των 799 δολαρίων

Με 7.541 κομμάτια για συναρμολόγηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να απασχοληθούν μεγάλοι και μικροί τις ημέρες των γιορτών. To Ultimate Collectors Series Millennium Falcon είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο Lego που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και το επίπεδο της λεπτομέρειας είναι εκπληκτικό, σε όλους τους χώρους του διαστημοπλοίου. Περιλαμβάνει φιγούρες τόσο από την πρώτη όσο και από τη νέα τριλογία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider