Το twitter χάνει στελέχη και χρήστες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το twitter χάνει στελέχη και χρήστες

Τέσσερα κορυφαία στελέχη έχασε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών το twitter καθώς η εταιρεία προσπαθεί να αναβιώσει την οργανική της ανάπτυξη και ενώ η μετοχή της έχει χάσει τη μισή της αξία μέσα σε 12 μήνες.

Το κουαρτέτο των στελεχών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο επικεφαλής προϊόντος Kevin Weil και ο επικεφαλής μηχανικός Alex Roetter, επέλεξαν να φύγουν από την εταιρεία και να κάνουν ένα διάλλειμα ανακοίνωσε μέσω tweet ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jack Dorsey.

Οι αποχωρήσεις έρχονται μετά την αποτυχία της εταιρείας να βελτιώσει την υπηρεσία της αρκετά γρήγορα για να αντιστρέψει τους πτωτικούς ρυθμούς με τους οποίους προσθέτει νέους χρήστες, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση.

Η μετοχή του Twitter έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα καθώς η δημοφιλής υπηρεσία δεν προσθέτει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς νέους χρήστες. Μέσα σε 12 μήνες η μετοχής της εταιρείας υποχώρησε κατά 55% το δωδεκάμηνο έως τις 22 Ιανουαρίου 2016

Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με αναλυτές, στη δυσκολία του μέσου για τον νέο χρήστη. Βασικός στόχος του συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, ο οποίος επέστρεψε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου πέρσι είναι να κάνει πιο «φιλικό» το προϊόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider