Τα πιο «καυτά» μοντέλα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα πιο «καυτά» μοντέλα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

Τα αυτοκίνητα του μέλλοντος παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Nέες τεχνολογίες με τις οποίες οι τέσσερις τροχοί θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και όλα τα μοντέλα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις την επόμενη χρονιά.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 11 Ιανουαρίου και θα υποδεχτεί τους λάτρεις των αυτοκινήτων έως τις 24 Ιανουαρίου, τα παρακάτω μοντέλα συγκαταλέγονται στις πιο «καυτές» παρουσίες, το καθένα για το δικό του λόγο.

1 - Νέο Motor GT

Η Ford Motor Co. Παρουσίασε το νέο GT, 2017. Το 650 ίππων μοντέλο της εταιρείας, έχει κινητήρα 3,.5 λίτρων και η δημιουργία του βασίστηκε στο βραβευμένο αγωνιστικό της Ford, Daytona.

2 - Το νέο αριστούργημα της Mercedes-Benz, E- Class

Με τον τίτλο «Masterpiece of Inteligense» ξεκίνησε η παρουσίαση της E-Class, της 10η γενιάς του γερμανικού μοντέλου, σε μια προσπαθεί να τονιστεί ο high-end χαρακτήρας του. H ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, η ολοκαίνουργια E-Class, προτάσσει καινοτόμα τεχνολογικά στοιχεία, αλλά και ένα πιο δυναμικό design, που συνδυάζει την πολυτέλεια με τις ανέσεις της bussiness class.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο επικεφαλής της εταιρείας ανακοίνωσε το πλάνο «Detroit Truck» που προβλέπει επένδυση 1/2 δισ. δολαρίων (και 300 νέες θέσεις εργασίας) για την εξέλιξη συστημάτων μετάδοσης και αργότερα την παραγωγή μεσαίου κυβισμού κινητήρων.

3 - Το νέο Μ2 της BMV

Το νέο υψηλών επιδόσεων coupe Μ2 της BMV ανήκει σίγουρα στις πιο hot παρουσίες. Κατά την παρουσίασή του μάλιστα, ανακοινώθηκε πως οι πωλήσεις των αυτοκινήτων BMW αυξήθηκαν κατά 5,2%, φτάνοντας τα 1,9 εκατομμύρια, το προηγούμενο έτος.

4 - Η νέα Ridgeline

Με το, 3,5 λίτρων και 6κύλινδρου κινητήρα μοντέλο, Ridgeline, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda αποφάσισε να επιστρέψει στην αγορά των ΗΠΑ μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο περιθώριο. Οι σχεδιαστές έδωσαν στο μεσαίου μεγέθους φορτηγό μια φρέσκια πνοή, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της κατηγορίας του.

6 - Η νέα βασίλισσα της Porsche - Turbo S

Στα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Porsche στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, χρησιμοποιείται η υπερσυμπίεση για καλύτερο έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμων. Παρόλα αυτά η νέα Porsche Turbo και Turbo S χρησιμοποιεί μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα 3,8 λίτρων και παράγει από 540 έως και 580 ίππους αντίστοιχα.

7 - Η νέα Lexus LC500

Ένα από τα μοντέλα που σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού ήταν η Lexus, το νέο coupe της εταιρείας υπό τον τίτλο LC500. Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του πρωτότυπου μοντέλου LF-LC, η οποία είναι έτοιμη και ικανή να κονταροχτυπηθεί με την SL της Mercedes.

8 - Chevrolet Bolt EV

Η General Motors είχε ήδη παρουσιάσει την Bolt στην έκθεση CES Electronics Show στο Λας Βέγκας ανακοινώνοντας ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου στα τέλη του 2016.

9 - Raptor από την Ford Motor

Οι οπαδοί του Ford F-150 Raptor πήραν μια γεύση από την πρώτη εμφάνιση της Supercrew έκδοσης του 2017 ενός μοντέλου που μπορεί να πιάσει τα 100 μίλια την ώρα εκτός δρόμου.

10 - Το Infinity Q60 sedan

To νέο σπορ coupe Infiniti Q60 της Sedan, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ανέδειξε για ακόμα μια φορά τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και όπως ήταν φυσικό κέρδισε τις εντυπώσεις...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider