Σπίτι με «θέα» τον Obama και τον Trump

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σπίτι με «θέα» τον Obama και τον Trump

Μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να ζήσει σε μια γειτονιά μεταξύ των του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, Barack Obama και του νεοεκλεγέντα, Donald Trump, αποτελεί το σπίτι που χρονολογείται από το 1930 και βρίσκεται στην περιοχή Kalorama της Ουάσινγκτον, μια καταπράσινη συνοικία, περίπου 10 λεπτά απόσταση από το κτίριο του Καπιτωλίου. Το σπίτι διαθέτει τέσσερα τζάκια, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη και θέα στην…Ιvanka Trump. To σπίτι διαθέτει ταράτσα με μια «πολλά υποσχόμενη θέα» όπως αναφέρει μεσίτης Michel Rankin, ο οποίος διαχειρίζεται το ακίνητο.

Η οικογένεια Obama αναμένεται να νοικιάσει ένα σπίτι 8.200 ποδιών το οποίο θα βρίσκεται μισό τετράγωνο μακριά από τη συγκεκριμένη κατοικία.

Σύμφωνα με το Google Maps, το ακίνητο βρίσκεται τρία λεπτά με τα πόδια από την κατοικία του Obama και τέσσερα λεπτά με τα πόδια από την κατοικία του Trump. Ουσιαστικά η γειτονιά βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από αξιοθέατα αλλά και την εμπορική ζώνη και όλα είναι σε απόσταση 10-15 λεπτά με τα πόδια. «Πολλοί κάτοικοί αναμένουν ότι η παρουσία των Trump/Kushner/Οbama θα ανεβάσει την τιμή των ακινήτων αν και πολλοί Νεοϋορκέζοι θεωρούν ότι η περιφρούρηση της οικογένειας Trump θα κοστίσει ακριβά.

Το αντίτιμο για να ζήσει κανείς μεταξύ των δύο Αμερικανών προέδρων είναι 5, 75 εκατ. δολάρια. Το σπίτι διαθέτει και έξι κρεβατοκάμαρες, πέντε πλήρως εξοπλισμένα μπάνια τα οποία καταμερίζονται στους τρεις ορόφους. Ακόμη, διαθέτει θερμοκήπιο, μάστερ κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά το οικόπεδο έχει χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το μέγεθός του, όπως σημειώνει ο Rankin.

Παράλληλα, αναφέρει ότι οι περισσότερες κατοικίες στο Kalorama δεν έχουν ούτως ή άλλως μεγάλο περιβάλλοντα χώρο ενώ το σπίτι περιλαμβάνει ένα γκαράζ χωρητικότητας τεσσάρων οχημάτων.

Η γειτονιά είναι από τις πιο πλούσιες περιοχές της Ουάσιγκτον και ήδη σε αυτή κατοικούν πολλοί πρέσβεις (της Γαλλίας, του Μονακό, της Ελλάδας κλπ). Η τουρκική πρεσβεία βρίσκεται στη γωνία του σπιτιού του Trump και εκεί βρίσκεται και το ισλαμικό κέντρο της Ουάσινγκτον.

Αν και το ακίνητο έχει παραμείνει στα αζήτητα για αρκετούς μήνες, ο Rankin θεωρεί ότι σύντομα θα πωληθεί καθώς στην περιοχή θα εγκατασταθεί κόσμος που θα δουλεύει για τον Trump.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider