«Ξενοδοχεία ποδοσφαίρου» από Giggs και Neville

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ξενοδοχεία ποδοσφαίρου» από Giggs και Neville

Δύο άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κρέμασαν τα παπούτσια τους, οι Ryan Giggs και Gary Neville, συνεργάζονται με τον δισεκατομμυριούχο Peter Lim από τη Σιγκαπούρη στη δημιουργία ξενοδοχείων και καφέ με θέμα το ποδόσφαιρο.

Το πρώτο τους Football Cafe άνοιξε το 2013 στο Λονδίνο. Ένα Football Hotel (φωτογραφία κάτω) θα εγκαινιαστεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Μάντσεστερ, κοντά στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ, το Old Trafford. Αυτόν τον καιρό συνεργάζονται με το Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου που εδρεύει στο Μάντσεστερ, για το άνοιγμα ενός ακόμη καφέ στα τέλη του χρόνου.

Στα σχέδιά τους είναι η δημιουργία ενός συμπλέγματος που θα αποτελείται από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, γραφεία, κατοικίες και καταστήματα στην περιοχή St. Michael’s, στο κέντρο του Μάντσεστερ. Αλλά και η μετατροπή του ιστορικού κτιρίου του Χρηματιστηρίου της πόλης σε μπουτίκ ξενοδοχείο – πάντα με θέμα το ποδόσφαιρο.

Ο Gary Neville έπαιξε 602 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο Giggs 963 μέσα σε 24 χρόνια, κερδίζοντας 13 τίτλους και σημειώνοντας 168 γκολ. Είχε παραμείνει στην ομάδα ως βοηθός του προπονητή Louis Van Gaal, αλλά αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο όταν στην ομάδα ήρθε ο «πολύς» Jose Mourinho.

Οι Neville, Giggs και Lim σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στην Αγγλία, την Ευρώπη και την Ασία – κυρίως την Κίνα, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider