Στην Goldman Sachs o προπονητής ράγκμπι της Βρετανίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Goldman Sachs o προπονητής ράγκμπι της Βρετανίας

Επενδυτικές συμβουλές στη Goldman Sachs θα δίνει ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας, ο οποίος αποτελεί και το νέο μέλος της συμβουλευτικής ομάδας της τράπεζας στην Ιαπωνία.

Ο Eddie Jones που μέχρι πρόσφατα προπονούσε την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας οδηγώντας την μάλιστα σε μια θεαματική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2015 από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα ενταχθεί στο εννεαμελές συμβουλευτικό σώμα της Goldman Sachs ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τράπεζας.

Το συμβουλευτικό σώμα αποτελείται από πρόσωπα του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα που συμβουλεύουν την Goldman Sachs για θέματα σχετικά με επενδύσεις, στρατηγικές και ρυθμιστικά ζητήματα στην Ιαπωνία.

Ο Jones «έχει καταφέρει το αδύνατο οδηγώντας την ιαπωνική ομάδα στο ίδιο επίπεδο με τους καλύτερους του παγκόσμιου ράγκμπι», δήλωσε ο Masanori Mochida, πρόεδρος της Goldman Sachs Japan. «Η Goldman Sachs θα επωφεληθεί από την καθοδήγηση του και την ικανότητα του να ενώνει πολυεθνικές ομάδες», πρόσθεσε ο Mochida, παλαιός παίχτης του ράγκμπι στο πανεπιστήμιο του Keio.

O 55χρόνος Αυστραλός, έγινε ο πρώτος μη Βρετανός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τον προηγούμενο μήνα, μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider