Πώς θα είναι το νέο iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα είναι το νέο iPhone

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τους διαδόχους των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Τα νέα μοντέλα θα έχουν νέες δυνατότητες στις φωτογραφικές και αναβαθμισμένο hardware σε σχέση με τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς, ενώ ο σχεδιασμός τους θα παραμείνει στο ίδιο μοτίβο.

Τα χαρακτηριστικά που θα ξεχωρίζουν είναι ένα σύστημα διπλής κάμερας στο μεγαλύτερο iPhone και ένα ανασχεδιασμένο home button που θα αντιδρά στην πίεση που θα ασκεί ο χρήστης. Αισθητή θα είναι και η απουσία βύσματος για ακουστικά, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα και τα οποία ζήτησαν να μην κατονομαστούν γιατί αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν γίνει γνωστά. H Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Παρότι η ζήτηση για iPhone έχει εξασθενίσει τα τελευταία τρίμηνα, εν μέρει λόγω της νηνεμίας μεταξύ των νέων προϊόντων, η συσκευή συνεχίζει να είναι η κύρια πηγή των εσόδων της Apple. Τα νέα μοντέλα έχουν μεγάλη σημασία για τα αποτελέσματα της Apple ειδικά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι γιορτές των Χριστουγέννων. Η εταιρεία υπολογίζει στα νέα μοντέλα για να αυξήσει τις πωλήσεις της δεδομένου μάλιστα ότι φέτος κλείνουν 10 χρόνια από τη πρώτη παρουσίαση του iPhone.

Τα φετινά μοντέλα θα έχουν παρόμοια εμφάνιση με αυτή των 6 και 6s, δήλωσαν οι πηγές στο Bloomberg. Τα νέα iPhones θα διατηρήσουν τις οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών που έχουν οι προκάτοχοι τους που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014.

Οι διπλές κάμερες στο μεγαλύτερο νέο iPhone θα παράγουν πιο λαμπερές φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με ένα πρόσωπο που έχει χρησιμοποιήσει μια πρωτότυπη έκδοση της επερχόμενης συσκευής. Και οι δύο αισθητήρες, που θα συλλαμβάνουν διαφορετικά τα χρώματα, θα φωτογραφίζουν το ίδιο αντικείμενο και θα παράγουν μια ενιαία φωτογραφία. Η μικρότερη έκδοση του νέου τηλεφώνου δεν θα περιλαμβάνει διπλές κάμερες.

Από το νέο iPhone θα απουσιάζουν οι υποδοχές για ακουστικά τα οποία θα συνδέονται στο κινητό μέσω Bluetooth ή ενσύρματα μέσω του βύσματος φόρτισης, δήλωσαν οι πηγές στο Bloomberg. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει χώρος για ένα δεύτερο μεγάφωνο, πρόσθεσαν. Η Apple ξεκίνησε να αφήνει τους κατασκευαστές ακουστικών να φτιάχνουν ακουστικά που συνδέονται στο iPhone μέσω τους βύσματος φόρτισης το 2014.

Τα νέα μοντέλα θα «τρέχουν» το iOS 10, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για κινητά που θα ξεκινήσει να διατίθεται το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider