Reds: Περιορισμός ζημιών στο α' εξάμηνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reds: Περιορισμός ζημιών στο α' εξάμηνο

Βελτίωση των οικονομικών του μεγεθών με αύξηση τζίρου κατά 11% εμφάνισε ο όμιλος Reds στο α΄εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου παρουσίασε αύξηση 11% περίπου και ανήλθε σε ποσό 3 εκατ. ευρώ, έναντι ποσού 2,7 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου εξαμήνου του 2014. Σύμφωνα με την εταιρία, ο κύκλος εργασιών προέρχεται εξ ολοκλήρου από τη μίσθωση του Εμπορικού Πάρκου «Smart Park».

O κύκλος εργασιών των καταστημάτων του Πάρκου ενισχύθηκε κατά 7% κατά τη διάρκεια του α΄ εξαμήνου του έτους και η επισκεψιμότητά του παρουσίασε αύξηση κατά 6,1% κατά την ίδια χρονική περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης ανέρχεται σε 100%.

Τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του ομίλου στο εξάμηνο του 2015 παρουσίασαν κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 1,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρήσης, ήτοι 25% αύξηση.

Τέλος, οι ζημίες προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν για το εξάμηνο του 2015 σε 0,45 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών προ φόρων 0,6 εκατ. ευρώ περίπου, του αντίστοιχου εξαμήνου του 2014.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider