Στην επόμενη κυβέρνηση δεν χωρούν λαϊκιστές!

Ανδρέας Λοβέρδος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην επόμενη κυβέρνηση δεν χωρούν λαϊκιστές!

Λένε ότι η πιο σκοτεινή ώρα είναι εκείνη πριν το ξημέρωμα. Φαίνεται ότι αυτή ακριβώς την ώρα στους δείκτες του πολιτικού ρολογιού διανύει η πατρίδα μας. Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές που δεν θα αναδείξουν μόνο νέα κυβέρνηση αλλά πρώτα απ’ όλα θα λυτρώσουν τον τόπο και την κοινωνία από την υπάρχουσα καταστροφική, ολόκληρο το πεδίο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας καλύπτεται από το σκοτεινό φάσμα των κυβερνητικών χειρισμών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σε όποιο τομέα αποφασίσουν να παρέμβουν, όποια δράση επιλέξουν να εφαρμόσουν, όποια πρωτοβουλία και να αναλάβουν, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Οικονομία, Εξωτερική Πολιτική, Υγεία, Παιδεία είναι ορισμένοι από τους νευραλγικούς τομείς, στους οποίους προκάλεσαν ανήκεστη βλάβη όχι μόνο οικονομική και λειτουργική αλλά κυρίως θεσμική. Επειδή πολλές φορές έχω αναφερθεί εκτενώς σε πληθώρα περιπτώσεων και παραδειγμάτων και επειδή οι πολίτες με τη γνώση του πόνου μαρτυρούν και βιώνουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο αυτές τις καταστροφικές πολιτικές, επιλέγω σήμερα να σταθώ όχι στον ζόφο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά στο ερώτημα αν υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας.

Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα είναι αυτονόητη: Υπάρχει ελπίδα αλλά μετά την λήξη αυτής της κυβέρνησης. Μ' άλλα λόγια πρέπει να φύγουν αυτοί οι άθλιοι επιβάτες της εξουσίας και όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Αυτό είναι το βασικό που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στα κόμματα του φιλοευρωπαϊκού τόξου και μετά να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή την πίστη στους πολίτες που ουδέποτε μέχρι τώρα ένιωσαν τόσο μα τόσο εξαπατημένοι.

Αυτό είναι το πρωταρχικό καθήκον που σήμερα επωμίζονται όσοι πολιτικοί προτάσσουν το μείζον που είναι το γενικό και εθνικό καλό από το έλασσον που είναι το στενό κομματικό συμφέρον. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη, προτεραιότητα, επιδίωξη και επιλογή είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Ο ελληνικός λαός να γνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη πολιτικοί που με εντιμότητα, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και αγάπη για την πατρίδα είναι παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούν για την επόμενη καλύτερη μέρα. Αν κάτι θετικό βγήκε για όλους μας από την λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πως έγινε απολύτως αντιληπτό ότι κανείς δεν εχθρεύεται περισσότερο τα συμφέροντα των πολιτών από τον λαϊκισμό και τα φερέφωνά του. Γι’ αυτό και στην επόμενη κυβέρνηση δεν χωρούν λαϊκιστές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider