Να τους αφαιρείται η ιθαγένεια

Βασίλης Γκουρογιάννης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Να τους αφαιρείται η ιθαγένεια

Με το σοκαριστικό ρατσιστικό επεισόδιο που συνέβη πρόσφατα όταν άγνωστοι αλλά ένδοξοι (όπως οι ίδιοι το νομίζουν!) νεοέλληνες, κατ' ευθείαν (όπως το νομίζουν!) απόγονοι του Αριστοτέλη, του Περικλή, του Αισχύλου κ.λ.π, πέταξαν κοτρόνες στο σπίτι του μικρού Αφγανού Αμίρ και έγραψαν το σημείωμα «Γύρνα στο χωριό σου γύρνα», ομολογώ ότι έχασα διαμιάς ολόκληρη την πολύχρονη παιδεία, την νομική μου σκέψη που την ακόνισα σαράντα χρόνια στο νομικό σύστημα του δυτικού πολιτισμού και συνέλαβα τον εαυτό μου να «σκέφτεται» όπως οι δράστες. Να σκέφτομαι δηλαδή όχι ποιος θα είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος σωφρονισμού τους, αν τυχόν συλληφθούν, αλλά τι θα ήταν εκείνο που θα τους πονέσει περισσότερο! Έτσι κι’ αλλιώς δεν υπάρχει σωφρονισμός με το υπάρχον κατάπτυστο σωφρονιστικό σύστημα και συνεπώς ας βρούμε τρόπο απαλλαγής της κοινωνίας από τα τέρατα που κυκλοφορούν.

Τι άλλο εκτός από τέρατα μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν αυτήν την αποτρόπαια πράξη; Τέρατα και μάλιστα αγράμματα και με νοητική στέρηση όπως αβίαστα προκύπτει από τον γραφικό χαρακτήρα του χειρόγραφου σημειώματος που άφησαν στο σπίτι των προσφύγων.

Ασφαλώς απόγονοι όχι του Περικλή και του Αριστοτέλη αλλά γενετική σπορά των ΕΣ-ΕΣ που κάποια τάγματά τους πέρασαν και από την χώρα μας κατά την διάρκεια της κατοχής και παρέμειναν τέσσερα χρόνια. Τι να σωφρονίσεις από αυτούς; Μόνο με μεταμόσχευση εγκεφάλου θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα και μάλιστα το μόσχευμα αυτό να λαμβάνεται από τους πνιγμένους μετανάστες στο Αιγαίο! Πώς θα ένοιωθαν λοιπόν αν ξυπνούσαν από το χειρουργικό κρεβάτι με εγκέφαλο Πακιστανού, Αφγανού, Σύρου και μάλιστα με μουσουλμανική πίστη; Θα καταλαμβάνονταν από πανικό μήπως πέσουν πάνω σε κάποιον Έλληνα ρατσιστή σαν τους περί ου ο λόγος πετροβολητές του Αμίρ και θα έτρεχαν να παρηγορηθούν στα υπόγεια μουσουλμανικά τεμένη της Αθήνας! Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει παρότι αφθονούν τα μοσχεύματα στο Αιγαίο εκείνο όμως που θα μπορούσε να γίνει είναι να τροποποιηθεί ο ρατσιστικός νόμος και ταυτοχρόνως με την καταδίκη να τους αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια και να διατάσσεται η απέλασή τους είτε στην φυσική τους πατρίδα, τη ζούγκλα είτε στα μέρη που κατέχει ακόμη ο ISIS.

Αν λοιπόν επιζήσουν τότε θα επιστρέψουν εδώ με σαπιοκάραβα αλλά πλήρως σωφρονισμένοι και σοφοί. Τότε θα αξίζουν την ιθαγένεια και θα την επανακτούν. Έτσι όπως είναι δεν τους θέλουμε εδώ, δεν θέλουμε να λέγονται ούτε τυπικά Έλληνες. Έχουμε παιδιά μετανάστες και δεν θα το αντέξουμε να τους φέρονται έτσι στις χώρες που κατέφυγαν ως μετανάστες. Και κάτι ακόμη πρέπει να λεχθεί και είναι εύκολο να εφαρμοστεί και πιθανόν θα φέρει αποτέλεσμα. Ας μεταδίδεται καθημερινά από τα δελτία ειδήσεων πόσοι μετανάστες έρχονται στη χώρα και πόσοι Έλληνες φεύγουν ως μετανάστες! Τότε λοιπόν θα αντιληφθούμε με φρίκη ότι οι εκροές είναι απείρως μεγαλύτερες από τις εισροές, τότε η αφασική ελληνική κοινωνία θα σοκαριστεί και θα πονέσει διότι οι εκροές πονάνε περισσότερο από τις εισροές. Σε λίγα χρόνια αγαπητοί μου δεν θα υπάρχει κανείς μετανάστης στην Ελλάδα, αργά ή γρήγορα θα πάνε σε πολιτισμένες χώρες ή θα επιστρέψουν στις χώρες τους ενώ τα δικά μας παιδιά θα μείνουν για πάντα μετανάστες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider