«Ράλι» στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με κέρδη άνω του 2%

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Ράλι» στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με κέρδη άνω του 2%

Την καλύτερη ημερήσια απόδοση των τελευταίων δύο ετών είχαν την Πέμπτη τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι φόβοι για ένα εμπορικό πόλεμο φαίνεται να υποχωρούν και οι επενδυτές να βρίσκουν ευκαιρίες στους μετοχικούς τίτλους.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx Europe 600 είχε άνοδο 2,40% στις 376,13 μονάδες, με αποτέλεσμα να μπει σε τροχιά κατάκτησης της καλύτερης εβδομαδιαίας επίδοσης από τις 9 Μαρτίου.

Στη Φραγκφούρτη ο DAX 30 είχε κέρδη 2,90% στις 12.305,19 μονάδες, επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση από τις 24 Απριλίου του 2017. Στο Παρίσι ο CAC 40 είχε άνοδο 2,62% στις 5.276,67 μονάδες και στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στο +2,35% και τις 7.199,50 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ποιοι ιδιοκτήτες θα γλιτώσουν φόρο - Τα 4 «κλειδιά» για τα αφορολόγητα ενοίκια

Leonardo Hotels: Νέα επένδυση 45 εκατ. ευρώ σε πεντάστερο στη Χαλκιδική και σχέδιο περαιτέρω επέκτασης το 2026

Διευρύνει το δίκτυό του ο Σκλαβενίτης – Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider